2011-08-16, Tyrrel34
Ir staiga,  - Visos Lietuvos ryto viltys laimėti prieš Žalgirį išnyko.
127

komentarai (21)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4778 d.
Evaldas Milašauskas · Mykolo Romerio universitetas
Ty lawson gavo trauma : } blondinas nusisneka :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4782 d.
su manim visi esate saugus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4782 d.
tarsi koki stebukla cia pirktu, va kad koki dereka rose tai tada galetu zlugt viltys, o db kazkoki rookie
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4783 d.
zalgirieti siaip is ryto rinktinej tik valanciunas jei neklystu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4783 d.
farm ville sutinku su tavimi nors vienas normalus zmogus, o kite tai cia darzelinokai raso ten ciulpia by** ir t.t. geda man uz jus . TOKIE JUS PENKIAMECIAI KAD PARASET CIULPIA AR TEN NUSIKEIKIAT TAI JUM ATRODO KAD KIETESNI PASIDARET ? DEJA.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4783 d.
Suda ciulpia tie zalgirieciai, byby jie ten laimes, nebent tesejui birka paciulps kaip megsta.
FarmVille prieš 4783 d.
Ir vėl prasideda nesibaigiantys Rytfanių ir Žalfanių barniai.. Pats esu Ryto fanas, bet norėjau pasveikinti Žalfanius su tokiu piirkiniu, bus įdomų pažiūrėti kaip jis žais ir ar padės Žalgiriui eurolygoje:) Bet su šita demo jūs manau labai prašaunat, nes LKL finalo serija būna tik gilų pavasarį, o ar lokautas iki tiek tęsis abejoju.. Ir dar vienas klaustukas ar jis pritaps europos krepšinyje. Bet kaip ten bebūtų sėkmės jam.;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4783 d.
naivus vaikai tikisi, kad lokautas ilgai truks... ziurekit, kad nebutu taip, kad nepasibaigtu lokautas eurolygos sezonui dar neprasidejus :)))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4784 d.
kokie dar legeonieriai zalgiryje? skaiciuokit. colinsas, samhanas, lawsonas, rakovicius, wemsas ir vsio o ryte tyresas, lawrensas, predragas, rasicius, newley. po lygiai tu zaideju tai gal uztenka pisti prota ir kiek is ryto sudeties zaidzia lietuvos rinktinej? 2 o zalgiryje 4 ir ka cia bepridursi tiesiog ryto fanai pavydi ir nera cia apie ka kalbet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4784 d.
Cia buvo ne kazkokia nuomone apie pavadinimus, o tiesiog seip va. Kai pvz sako va laikrastis ir tt zaidzia, tai nzn :D matyt jie irgi nori pakeist pavadinima LR ar ne? ar tik ant Vilniaus galima stumt del pavadinimo? rytas padarytas ir tt... va trollis kazkoks, matyt kauno fanas baisus, tipo pasol lenke. Turbut ne nenutuoki kad fanai gali but nevien is kauno ar vilniaus? As tik norejau akcentuot, kad varydami ant savo komandos, varome patys ant saves. Tas pats, kai sakytum va mano mama kale, nors ji tave pati pagimde. Tas pats kad ir pvz su musu rinktine, ir rytas prisidejes prie jos "gimdymo" :D o cia tie zodziai apie lenkus tai mane juokina dar labiau :D puikiai atsimenu momenta ,kai zalgiryj zaide 2 lenkai broliai lavrinoviciai :D kas tada jus buvot, tada ne lenkai buvot? ir kazkodel labai visi verke kai paliko toki kluba kaip zalgiris. Zodziu, kas norejo, tas suprato, ka noriu pasakyt. Taigi - kartu mes jega.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau