2011-05-31, KaunoGrudai
Ir Kaune - Gyventi galima
135

komentarai (23)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4546 d.
ne nu nx jau užpisot su tom nesamonėm. Kaunas yra Kaunas, mes nekalti,kad pas jus vilniečius ten nx puse lenkų puse rusų yra. Patys ir tvarkykites nestūmę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4586 d.
Kiek esu buves kaune, jis daug normalesnis uz vilniu yr.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d.
tai gal siaip pastate nereikalinga ir pasieme tuos ratus ble? Ir viskas susija visada su kaunu. Jus myzniai bijot kaunieciu. Visad galima pamatyti jusu zinutes "Geriau i kauna nevaziuoti , nes primus,atims drabuzius,padarys gaidziais" . Zodziu fail jus esat. Stumet ant kauno is baimes.
Spartasaurus prieš 4753 d.
vilniuje gyventi neymanoma
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d.
Kaunas nera mužikų miestas . Rink žodžius kaimieti .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d.
ner jis toks blogas tas Kaunas :)) Gyventum Kaune ir tau viskas gerai būtų . Yra ko Kaune pamatyti . Ir šeip . Bloga nuomone pasidare apie Kauną . :)))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4861 d.
Va kodel I kauna nevaziuoju su savo masina.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d.
Tie, kurie negyvena Kaune galvoje, kad ten atvaziavę juos tuoj pat uuzpuls, sumus ir apvogs, bet tikrai taip nėra, ne vieną žmogų pažįstu, kuris pagyvenęs Kaune supranta, kad čia taip nėra ir šiame mieste tirkai galima gyventi, žmonės gražūs, kultūringi ir tikrai ne mužikai. Nors beabejo kaip ir kiekviename mieste pasitaiko ir įžūlių, neišsilavinusių žmonių, bet tikrai Kaune ne visi tokie, todėl drąsiai svečiuokitės mūsų mieste ir nekreipkite dėmesio į kitų žmonių blogus atsiliepimus apie Lietuvos Laikinąją Sostinę :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d.
Krč nebestumkit ant to kauno, čj patys kokiuose smirdančiuose kaimuose gyvenat arba Vilniaus užkampio susmirdusiam 12-aukštyje. Vilnius ne ką geresnis, žulikų sostinė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d.
Mažiau ant to kauno stūmkit, miestas kaip miestas.. Visur neišvengsi vagysčių toje pačioje Klaipėdoje, Vilniuje... Taip pat visur gyvena geziukai, zoniniukai ir degradukai...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau