2012-02-07, 84815
Karti realybė, - su kuria jau visi susipažinę.
285

komentarai (59)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3802 d.
kodel visos panos kurias as pazistu yra labai fainos taciau vienisos? ko prie ju nesikabinat? isvis cia vieni stereotipai sita demo, truputi siauru paziuriu autorius, sori : ( ir siaip tas normalumas savoka yra subjektyvi, visi visalaik skusis kad jiem nera normalaiu nes kiekvieno normalumo supratimas kitoks, ir zinoma zmones yra skirtingi ir skirtingiem zmonem patiks, neveltui ieskom tu vieninteliu draugu ir tos/to vieninteles, kuris/kuri buti kitoks/kitokia nei kiti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4368 d.
Tai reikia žiūrėti į normalias paneles, o ne į išpuikusias prisišpakliavusias st*rvas :)) Tiesiog jos yra garbėtroškos ir taip patraukia jūsų dėmesį, o jūs, kurie tik tokių ir tenorit, suteikiat joms to dėmesio, o normalios panelės taip ir lieka nepastebėtos :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4368 d.
grazu net ziuret kaip idiotes susinervino del sitos demo :D mldc autorius
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4381 d.
Kam spjauti į veidą, tai tik jam. Man 15 metų, aš net tušo nenaudoju, tik į gimtadienius įvairius ir pnš. Pinigai man visiškai nerūpi, net iš tėvų pinigų beveik neimu, nes suprantu, kad laimė susideda iš kitokių dalykų : draugų, meilės, įsimintinų akimirkų... Taip kad toli gražu ne visos tokios.
Jelly prieš 4418 d.
TAI KA DABAR DARYT, tobulasai? Gal gėjum tapsit pats, a?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4439 d.
pamatyciau ta , kuris tai parašė, tai norėčiau spjauti jam i veidą;)) matai, gi mes moterys, esame stervos... pažiūrėkite vyrai jūs į save:) jums tik lieknos, gražios, ilgų plaukučių, riestų šiknyčių ir gražių papukų... O čia šneka, gi matai, kad mums tik pinigai ir auto rūpi. Dieve mano.... Man yra 15 metų, draugauju su 18mečiu jau beveik metus ir tikrai ne dėl pinigų, nes studentai jų tkr neturi ir ,žinoma, ne dėl auto... jei tu mielasis, teksto autoriau, sutikai kelias tokias ir joms išleidai visus savo pinigus, jei radai tokias, kurioms tik mašina rūpėjo ir tavo pimpalas, tai savo šitą tekstuką sau mintyse kartok, o ne viešai čia šnekėk, nes tikrai ne visos moterys tokios.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4495 d.
Kas keisčiausia ir kvailiausia, kad patys tie pacukai čia ir kalba, kad panas ant žemės nuleist reikia. Oj, jau žiūrėkit, kokie tėvai subrendę, mama mat neprašo gėlių, nereikalauja bučinių ir t.t. O DĖL DIEVO MEILĖS, ČIA GI PAAUGLIAI!!! Paklauskit bet kurios mamos - negi ji jaunystėj nesvajojo apie princą ant balto žirgo, gražią meilę ir pan? Gal jau svajot nebegalima? Deja, kadangi jaunos, merginos vis dėlto svajoja apie tai, tik vėliau jas tas gyvenimas nusodina. Taip kad gana čia nusišnekėt, kad jau vos 15-16 metų ims ir elgsis kaip keturiasdešimtmetės. O dėl viso kito tai nesiginčysiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4510 d.
Kol neismoksim gerbt vieni kitų bei savęs ir pasilaikyt kai kurių nuomonės detalių sau, tol nieko ir nebus. Ir galioja tai ir vaikinam, ir merginom. Nei vieni nėra geresni.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4510 d.
Tikrai pritariu, tokių panelių daug yra, bet amžius ir tokio amžiaus mąstymas, gyvenimo supratimas ir aplinkiniai daro savo. Kai suaugs, suvoks ką darė ne taip. Čia viskas pernelyg stačiokiškai išreikšta. Bet iš tiesų, ne tik merginos, bet ir vaikinai turi savo minusų, tai nereikia suverst visko vien ant panelių, kad jos naudoja netinkamą gyvenimo būdą, vaikinai ir dažnai nekažką būna. Tai geriau kiekvienas susimąstytų apie save ir galvotų kaip gyvent, kad būtų geriau abiem pusėm.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4516 d.
Kokiu avigalviu reikia būti, kad taip rašyt...? :) Mielas tos paties lyties atstove norėčiau paklausti kas tave taip įžeidė, kad taip išsiliejai?
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau