2011-04-06, Foris
Kas Jie, Tu tikriausiai nežinai, bet Jie Lietuvą - garsina daug labiau ir nuoširdžiau nei krepšinio ar televizijos žvaigždės.
158

komentarai (60)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4613 d.
#51 teisybe, as juos zinau , nes nesedziu vien prie kompo ,o zmoniuosi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4613 d.
as vaikstau i koncertus , klausa ju muzikos 4 is ju zinau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4899 d.
tai kad cia taip visi juos zinot tai bent vienas parasykit vardus ir pavardes tu zmoniu :D visi zinos :D as nemanau kad cia labai jau populerus zmones, o jei ir populerus tai tikrai niekas nezino is kur jie :D Lietuva turbut tik sportininkais ir biednumu girtis gali :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4904 d.
bet ne taip jau ir garsina, jei visi kažkodėl galvoja, kad Lietuva priklauso Rusijai...
Foris prieš 4914 d.
#55 kur Tu tą E.Kūrį matai?
kiki17 prieš 4914 d.
#39 Egidijus Kūris buvęs LR Konstitucinio teismo pirmininkas. koks pianistas? beto vienas itakingiausiu zmoniu lietuvoje. ir siaip ira dar daugybe lietuviu kurie ira garsus ir nematau kazkokio tai reikalo cia skelbti kad nezinom nerodo per tv niekur neskelbi is kur zinosi jie tampa paprastais zmonemis
Inteligentas prieš 4914 d.
Tokiose demotyvacijose gali tiesiog ant pirštų skaičiuoti žmones, kurių intelektas aukštesnis negu vidutinio lietuvio. Suskaičiavau 2.
Foris prieš 4914 d.
#52 su Lietuvių kalba niekad nebuvo ir nebus gerai. sorry :)
reanimator prieš 4914 d.
#51 nice grammar, bro.
Foris prieš 4915 d.
Aš galiu pasakyt tiek,žmogus turi būt bent jau kiek išprusęs,ir jai tie kurie teigia,kad tik dėl krepšinio Lietuva yra garsi,tai jūs nesat bent kiek išprusę žmonės,ir manau,kad kituose šalyse bendraujat su neišprususiais. Normalūs išsimokslinę bent kiek kultūrą besidomintys žmonės tikrai žino šitus žmones,žino ir mokslininkus, ir sportininkus(Lietuvoj tokių žmonių iki 100,aš pats toks nesu,bet stengiuos būt.) tai vat,jai nieko daugiau nesidomite tik kašiu,vagystėm ar runescape'u,sveikinu, Jūs esate tipinis Lietuvis.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau