2011-08-16, Teisingumas
Mūsų planetos vėžys -
10

komentarai (34)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4172 d.
jav yra vaistai nuo musulmonu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4209 d.
tiesa
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d.
nu sejp jo yra tiesos tame , nes kzkajp jie nelenda ivest demokratijos ir padet susitvarkyt somalius ar tanzanijoms visokios ir baltarusijoms ir pan. lenda tik kur nafta va db su sirija tas pats , diktatoriu nuvers i i valdzia atejs zmogus kuris sirijos naftos kompaniju akcijas paarduos amerikai papigiai ir ji prekaius siriska nafta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d.
man tik keista kad visi gire ir teisina jav ir kzkajp nieks nesidomi tuo kad jav pyzdina daugelio 3 pasaulio saliu gamtinius turtus pvz:nafta prisidengdama kad atnesa demokratija ir pan.
Kzkodel vat jie atejna ivest demokratijos tik i tas salis kurios turi daugiausia naftos :pvz Irakas , afganistanas libija(kuri turi didziausias afrikoje atsargas naftos)
Sitie pydarai apvoge puse pasaulio , todel tajp ir iskilo , galvojat sejp afrika ir kitos salys tokios atsilikusios??visu vakaru afrika buvo PISAMA 500 metu per kuriuos buvo isvezta dx paciu protingiausiu , stipreusiu ir perspektyviausiu zmoniu. Lietuva rusai 70 metu ekspluotavo ir pradzios zmones treme o mes dar db praejus 20 metu negalim sutvarkyt savo salies , nes joje tiek sudo Rusai padare , o amerikonai tokie pot tik jie ne europoje veikia o gamt istekliu turinciose salyse.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4570 d.
vezys kuri reik pasalint
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4775 d.
tačiau nuo to 'vėžio' mes daugiau ar mažiau esame priklausomi. Ir kaip liaudis sako: durnas šuo kuris į šeriančią ranką kanda. Tad nebut durnu šunim autoriui palinkėčiau ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4784 d.
Tai reikia chemoterapiją pradėt daryt, paskui per vėlu bus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4784 d.
taip, ir kvaili tie, kurie palieka Europą dėl šitos "svajonių" šalies. Viską turime čia pat, nereikia jūrų marių perplaukt, Europa 1000000x geresnė už šitą mužikų šalį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4784 d.
Zeitgeist fag detected *beep beep beep*
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau