2011-09-22, zcarrier
Okupacija - Lietuviškai
1

komentarai (49)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3168 d.
Nu ir kas kad reikdavo stovet eileje del maisto, uztad nebuvo pasalpiniu pijoku visi dirbadavo ir gerai, o dabar nezino kaip issidirbinet, pasalpu gi jiems matai reikia tfu ant tokiu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3796 d.
Вот это правда. А чё литва ёбанная за 23 года независимости добилась? Ах да, стала америкоской шлюхой .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4151 d.
Aišku, kad okupacija daug davė, lietuviai galėjo bent pailsėt kol rusai mums viską: bibliotekas, mokyklas statė. Blogai, kad vieno seniausių rytų Europoj Vilniaus univeriteto nenugriovė, būtų pilnai išlaisvinę mus nuo mūsų provincialumo, kaip kad šita protinga demotyvacija rodo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d.
Istoriją pasiskaitykit ir senolių paklausinėkit, kaip buvo iš tikro prieš rašydami tokias nesąmoningas demotyvacijas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4742 d.
Pasidomėk istorija prieš tokias nesamones dėdamas.
Spartasaurus prieš 4744 d.
in soviet russia school goes to you
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4746 d.
Jus visi bybei esat
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d.
Labai idomus zmoniu poziuris, kurie sako, kad va sovietai mums suteike galimybes, visi turejo darbus, butus ir pan. Gerai jei ten koki bomza is gatves istrauke ir dave darba jam... Bet kokios cia galimybes, kai turejai valandas stoveti eilej, kad karta i menesi nusipirkti bananu... kokios ten galimybes kazko pasiekti? Ten tik galimybes jeigu nori, kad tau viska duotu. Dabar turi pats, pasiimti, ir jeigu sugebi, gali pasiimti daug daugiau nei tada (ir nekalbu as apie 'pasiemima kaip vogima), bet tinginiai tik nori, kad jiems viskas butu duodama.
Aisku yra kitu problemu, kaip korupcija ar kompetencijos stoka valdzioje ir pan. Bet priesingai nei tada mes turime galimybe pasigerinti savo gyvenima patys, ir kiek norime/galime. Ir kodel turi buti lygybe jeigu vienas zmogus sedi visa diena pirsta i subine isikises ir nieko neveikia, o kitas gal padaro darbo kaip 3 zmones, bet abu turetu gauti ta pati? Kur cia teisybe ir kodel taip turi buti?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d.
Jeigu ką ir paliko, tai tik blogus prisiminimus, viską ką Lietuvą turėjo iki 1940m. jie išsitempė sau. Tiesa, pastatė viena kitą chruščiovkę, kurios išlaikymas kainuoja brangiau, nei 19a. namų. Dar išžudė tūkstančiais, išvyjo dar daugiau. Paliko skolų ir traumų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4747 d.
Gal autorius ir tiesa dėl bibliotekų, ligoninių ir mokyklų statymo sako, bet jis pamiršo paminėt kaip lietuvius į Sibirą vežė ir šaudė
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau