Ragavęs, progresoriau, turbūt net nesi, o pisi čia protą. Arba carlsberg'o, tuborg'o fanas koks, kuris neatskirtų alaus nuo atšaldytų myžalų.
Anonimas prieš 5250 d.
40% alaus pagamint neimanoma, be distiliavimo, tokio stiprumo gerima be distiliavimo pagamint imanoma tik su cukrum ir mielem is laboratorijos. alu maksimum galima ~20 gradusu pagamint, o seip kai daro visus tuos zaibus perkunus ir laplandijas tai padaro bilekoki alu is kukuruzu ir spirito ipila...
seip nereikia stumt neragavus... man pvz patinka stiprus alus, bet visoki malalietoks prie svyturio priprate to nesupranta... va ko nekenciu tai tu "saldziu"... bet stiprus alus tikrai kartais skanu :) na stacio neragavau, bet gal reiks kada pabandyt.
Ta ir sakau. Tiesa, kad iki 40 isspaustu, dar nemaciau. Bet geres belgisko vienuoliu devyniolikos - UCH. Buvo faina. Bet ji jau ir gerti, kaip vyna. Ir jeigu toki isgautu naturaliai, ir kaina rimta butu. Ar bent jau turetu. O cia - "pamirstukas". Visu zmogisku problemu, kaip pinigu stygius ar lievas gyvenimas statybose.
Anonimas prieš 5368 d.
Normalsu tas alus, geriasi pakankamai normaliai. Tie kas pratę prie tipo "gero" alaus Švyturio, tai gal ir atrodo kad tik kojom mazgot skirtas. O tie, kas geria normalų tikrą lietuvišką, tai čia nestebuklas.
komentarai (20)