2010-07-14, jar69
Regis mes pradedame uzmirsti - Kaip turi atrodyti tikri vyrai
149

komentarai (72)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4711 d.
Man tai tokie patinka kur is kaires :D daugiau moteru lieka normaliems vyrams:) dziaukites niekas neliepia uz ranku
susikabinus but :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4750 d.
Emo vaikinai, bent vertina merginas ir nėra tokie mužikai kaip dabartiniai vaikinai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4782 d.
Jo, moterys kaltos, kad vis daugiau teliuku atvirai reiskiasi. Kazkodel esu normalus, o moteru itaka tik is gerosios puses jaucias.
HermesBird prieš 4824 d.
Nematau nieko keisto - kokios moterys, tokie ir vyrai. Buvo laikas, kai moteris neturėjo žodžio teisės, tylėjo ir kentėjo, dabar gali diktuoti savo madą ir poreikius, todėl ir skutam kiaušus, pažastis, pešam antakius ir daromės manikiūrus. Ne todėl kad pasikeitė vyrai, bet todėl, kad pasikeitė poreikiai ir suvokimas. Visada bus bulbašų, visada bus ir prisižiūrinčių. Nei su atakomis, nei su karais tai nesusiję - vyriškumą parodo charakteris, protas ir valia, o ne aptemta subinė, dažyti plaukai ar dar kas nors. Ir išvis - apie kokius čia vyrus kalba eina, jei lyginamas suaugęs mužikas ir vaikas? Kuris desertas skaniau - karameliniai ledai ar lašiniai? Demotyvacija turėtų būti taikli tiek iliustracija tiek mintimi, bet, deja, nei to, nei ano nematyti. Apie tikro vyro sampratą galima daug kalbėti, tačiau neabejoju, kad daugelis čia susirinkusių jaunuolių gyvena rožinėse svajonėse ir kariauja su kiekviena jiems prieštaraujančia nuomone. Taigi ilgai negaišdamas sakau - pulkit ir sudraskykit mane, kad esu teisus, paugliai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4885 d.
Taip aptemptos kelnes ir man px ! Plaukai ilgi gal neviryskas man taip pat px . 50% ant 50% . Gal ir nepatinku kaikuriem, bet man garsiai to nesako.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4897 d.
ta emo nuskust reik plikai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4897 d.
ДМБ na as pvz esu 17 metu ir niekada nemegau tu visokiu pisgotu. Mano manymu bx turi buti vyriskas, o ne supanasejes i pana.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4902 d.
VYRAI krw
vyras turi gerti,keiktis ir ahujielint,va tada bus VYRU VYRAS.
bet Emo tai irgi ten, kaip M.Džeksonas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4904 d.
Anksciau buvo daug normaliu bicu ,o dabar visi vaiksto su aptemtom kelnem kaip kokie gejai, kiti is vis su rozinem maikem kaip fyfos, o tie emo tai isvis nenormalus. Nu zodziu anksciaubuvo tikru vyru o dabar jau nebe.

P.S. tie siuolaikiniai bernai jau nieko nebeismano apie sunku darba ir panasiai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4942 d.
Artai, As nekalbu uz apskritai visas panas. Bet priprazink, kad didzioji dauguma tu panu tik ir ziuri i tuos sexiukus, nebera taip, kaip buvo, dabar paneliu, kurios ziuri i baxurus o ne i loxus yra tikrai ganetinai mazai.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau