2009-11-21, progresorius
Stačias - Demotyvuojantis skonis
154

komentarai (20)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5056 d.
Ragavęs, progresoriau, turbūt net nesi, o pisi čia protą. Arba carlsberg'o, tuborg'o fanas koks, kuris neatskirtų alaus nuo atšaldytų myžalų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5210 d.
40% alaus pagamint neimanoma, be distiliavimo, tokio stiprumo gerima be distiliavimo pagamint imanoma tik su cukrum ir mielem is laboratorijos. alu maksimum galima ~20 gradusu pagamint, o seip kai daro visus tuos zaibus perkunus ir laplandijas tai padaro bilekoki alu is kukuruzu ir spirito ipila...
arigeja prieš 5218 d.
juokingiausia yra tas, kad visas alus šnekučiuos yra homemade, o jeigu tikras naminis alus, kaip močiutės darydavo, jis visada daug stipresnis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5241 d.
neblogas neblogas dratukas.
chzarija prieš 5254 d.
12 laipsniu jau ne alus o xz kas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5254 d.
seip nereikia stumt neragavus... man pvz patinka stiprus alus, bet visoki malalietoks prie svyturio priprate to nesupranta... va ko nekenciu tai tu "saldziu"... bet stiprus alus tikrai kartais skanu :) na stacio neragavau, bet gal reiks kada pabandyt.
Pakrovejas prieš 5287 d.
12 apsuku! cia jau nebe alus...



Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5329 d.
Ta ir sakau. Tiesa, kad iki 40 isspaustu, dar nemaciau. Bet geres belgisko vienuoliu devyniolikos - UCH. Buvo faina. Bet ji jau ir gerti, kaip vyna. Ir jeigu toki isgautu naturaliai, ir kaina rimta butu. Ar bent jau turetu. O cia - "pamirstukas". Visu zmogisku problemu, kaip pinigu stygius ar lievas gyvenimas statybose.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5329 d.
Normalsu tas alus, geriasi pakankamai normaliai. Tie kas pratę prie tipo "gero" alaus Švyturio, tai gal ir atrodo kad tik kojom mazgot skirtas. O tie, kas geria normalų tikrą lietuvišką, tai čia nestebuklas.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau