2011-02-11, edmina
Tau tik 14, o tu jau dažaisi, eini į tūsus,  - rūkai, geri. Neskubėk suaugti, juk vaiku daugiau niekada nebebūsi.
517

komentarai (110)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4509 d.
Man greit 17metų. Būdama jau šešioliko bandžiau mest rūkyt, nes tiesiog nusibodo griauti sau gyvenimą. kaip sakoma: vieni suauga anksčiau, kiti vėliau. aš suaugau 16metų būdama ir džiaugiuosi, kad ne dar vėliau. Deja, nesigailiu nieko ir kai pagalvoju, kad rūkyt man patiko ir jei dabar rūkyčiau nieko blogo nematau, nes man tikrai patiko, bet labai savimi didžiuojuosi metusi :)) Pasižiūrint į vienus, tai ok rūkykit, bet į kitus, tai net verkt noris. ypač kai manai dvi pėdos nuo žemės užaugusios mergaitės ir jau geria bei rūko pakampėmis. 7 metų vaikas, jau vaikšto pasidažęs. kur ritasi pasaulis? ???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d.
Man 14, nei geriu, nei rūkau- žinau, kad tai yra blogai. Visko pasitaiko, per gimtadienį, ar naujus metus su tėvais po sampano taure.... Dažausi tik tušu, o tūsai būna su daaaug ledų, kolos picos ir gerų draugų...
Jei turi draugų, nei rūkyt, nei gert nereikia, kad būtum ,,Kietas".. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4826 d.
Demotyvacija tiesa sako, ir istikruju gaila man paaugliu kurie mano kad toks gyvenimo 'budas' yra priimtinas. Be to kazkiek pasipiktinau kai kazkas pasake kad jai to nedarai, esi noliferis.. As nesiiskundziu nuobodziu gyvenimu. Ir dar kai kas... Lietuviu mada yra vienas kita aptersti, ne veltui Lietuvis Lietuviui priesas. Zmones , bendraukite kaip civilizuoti zmones, truputi pagarbos .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d.
Man 13 ir geriu blogai :(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4851 d.
Šiaip, jeigu jiems proto užteks, tai išaugs normalūs žmonės, bet vargu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4851 d.
Vaikai, jus vaikuciai. Sekmes jum po ~dvidesimties
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d.
Tai jau matosi kas išaugsi. :))))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d.
Gooosh. Man 13, o aš išgeriu, parūkau, bet viską darau su SAIKU, einu į plotus, galima sakyt kožną penktadienį švenčiu. Tuo pačiu suprantu, kad tai blogai, bet jau geriau pajusiu gyvenimą, nei tapsiu nuobodybe, kuri sugeba tik sedėti prie pc arba tv. Viską suprantu puikiai, suprantu, kad vėliau žiauriai gailėsiuos, bet aš jaučiou, kad man to reikia. Suprantu, kada metas stoti gerti, suprantu, kad reikia eiti, kai paskambina ir pasako, kad manes atvažiavo pasiimti. Taip, kad nesvarbu kiek metų, bet viską gali suprast ar tau 13 ar 14 ar 25. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d.
Ir vėl spraudžiame žmones į rėmus. Sutinku, dauguma paauglių merginų ir vaikinų jau 14-os gyvena "suaugusiųjų" gyvenimą, bet nesupranta, kas tai iš tikro yra ir nesugeba prisiimti atsakomybės už savo veiksmus, paskui baisu kas išauga iš tokio jaunimo, intelekto ir išsilavinimo 0, lieka visuomenei našta ir dar grėsme, nes pradeda nusikalstamą veiklą ir pan. Tačiau yra ir tokių, kurie 14-os jau būna pakankamai psichologiškai subrendę, tad koks skirtumas, kad mergina dažosi, geria, rūko ir pan., nors tai ir nėra sveika, bet tai yra jos pasirinkimas, svarbu, kad ji suvokia to pasekmes. Ir ne visos tokios yra visai "tuščios", kartais taip elgiasi ir merginos, palaikančios pažymių vidurkį virš 9 ir žinančios, ko nori iš gyvenimo. Sakyčiau, kad reikia leisti jaunimui pasilinksminti, bet viskam turi būti ribos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4878 d.
Dieve.. Kas per nesamone, tikrai nevisos tokios... Plius 14 dar normaliai, ir kas kad dazosi, svarbu kad negertu ir nerukytu... Nu ir zmones dabar...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau