2010-03-31, Vaiva
Tiesa - Kartais skaudi
217

komentarai (27)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4441 d.
nes joms rupi ne tai kas sklinda is vidaus o tai ka gali gauti :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4455 d.
Dėl šaltumo su merginomis tai tikra tiesa. Kiek esu merginų turėjęs, visų psichologija panaši - kuo daugiau duodi, tuo labiau mergina nuo tavęs tolsta, vos tik pradedi ignoruot jas, iškart kaip bitės visos prie medaus :D Reikia tas mergas pastayt į vietą, kitaip jos jus ten pastatys :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5078 d.
jau uztenka kad kamile vercia dabar ir mirab pradejo versti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5098 d.
Na jau tik nereik , yra ir tokiu , kurioms patinka mieli , o ne tokie kurie uz ne taip istarta zodi "pisa i duda" ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5106 d.
Sitas dalykas yra vienintelis kuri as zynau apie moteris.Veikia 100%.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5106 d.
jo badbojus teisus, kuo saltesnis esi, tuo labiau limpa, o bandai but geras, tai subine atkisa
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5106 d.
Bet iš tikro, kodėl merginos nevertina to berniukų gerumo?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5123 d.
Is tikruju kartais apsigauni, kai galvoji kad tikrai myli, nors pasirodo esantis kiaule.. yra ne tik kaliu, bet ir kiauliu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5125 d.
juokingiausia pro asaras, ar kazkoks panasus jausmas, kai jauni zmones suda uz auksa laiko . "Oj mano tokia ji tokia nuostabi, grazi ir t.t." bl pilna grazesniu simta kartu, geresniu ir t.t. Zmogu is darbu pazinsi. Nediuokit tom mergom jaustis, kad jos jums viskas. Tai labai svarbus momentas, tada net labiau jus myles, o kai buna kaip sitam paveiksliuke, po kiek laiko ateina sudas, o dar jei koks badbojus galva susuka nu ir vsio. Seip protingu moteru gal tik 1 % ir tai tikrai ne jusiske ir ne jusu buvusi ir ne jusu busima :))) todel niekad neverta ne laso zemintis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5125 d.
bl ko cia liudit, lai ir leavina tokia... tiesa pasakau as jums baxurai is patirties, jei palieka jus - neverkit, nerodykit jokiu jausmu, sakykit : "nu ir drozk!" apsisuki ir nueini ir nebekontaktuoji nei rasai ten nei keli raga kai skambina, uzblokuoji numeri ir t.t., vsio, gali dziaugtis, rasi geresne, tikrai rasi :) Tas badbojus padulkins ja ir paliks, eis kitas dulkint... O tu zinosi, kad ji tik to ir tebuvo verta, neskaitant buku jaunu tavo fantaziju ir pykcio ant mano komentaro. Kale ir yra kale.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau