2010-10-02, Elfuxa
-Mama, jis mane apgavo. - - Ir tu verki? Kai lauke apeini šiukšles, tu gi neverki.Ir dabar apeik ir neverk
391

komentarai (63)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5082 d.
kam tokias ale demotyvacijas rašyt?....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5096 d.
Besirdziai jus besirdziai, nesat buve pajaute turbut to jausmo... pagalvokit ka jus darytumet vietoi zmogaus kuri paliko mylimas zmogus? turbut visi kurie raso kad nesamone yra nera nei 14 sulauke...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5096 d.
Ir dar . jeigu jūs bachūrai nesuprantat , tai suprasit kada tikrai įsimylėsit ir bus šūdinai nes tokie bernai kurie čia komentavo įsimyli tik kales. tada galėsi skaityti ŠITĄ DEMOTYVACIJĄ ir dėti " patinka " iš savo feisbukų. mažvaikiai jūs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5096 d.
#50 vapšie - jeigu žmogus durnas tai ir gali pasakyti išpisai ir džiaukis bet jeigu yra gilūs jausmai ir labai skaudu tai žmogus pasidalina ir pasidaro geriau dedu respekt'ą už šitą DEMOTYVACIJĄ.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5098 d.
#55 Nu :D
kamilute prieš 5098 d.
;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5099 d.
Visiskai pritariu #55 jau uzpiso tie verksniai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5099 d.
O kai tos kales nupisineja pinigus?Isteka uz pinigu,ne uz vyro? Jus tokios pat kaip mes,dar blogesnes...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5099 d.
Krc jautruoliai su savo jausmais dar viena gera tinklapi sugadino....Gaila man tokiu lepsiu kurias bachuras ispisa tada prasideda ju nusisnekejimai,tada cia liejasi,gadina kitiems nauotaika ir t.t...As pavyzdziui i demotyvacija.lt ateinu pasijuokt,pasipyzdavot is saves ir is kitu,o ne kazkokiu dakrustu paaugliu issisokimu skaityt,SITAM TINKLAPIUI BUTINAI REIKIA MODERATORIU,KURIE TOKIO SUDO TIKRAI NELEISTU PUBLIKUOT... susikurkit savo tinklapi,koki emo.lt jausmai.com ar dar koki ten suda megstat... Sis tinklapis jau turi paskirty,ir tikrai ne isliet savo susikaupusias hormonu audras.... peace
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5100 d.
PALAUKIT. bet iš kitos pusės tai tokios 'bobiškos' demotyvacijos atsiranda iš skaudančios širdies. o skaudanti širdis atsiranda dėl blogo berniukų elgesio. ir visad kaltos lieka tos 'bobos' nes jos jums bl*t n*chuj ne taip jausmus išreiškia čia bl*t tipo persaldžiai ar b*bis žino krč kas ten jums negerai. tiesiog visos romantiškesnės merginos yra BLOGAI. tai visiems su tokiu požiūriu galiu pasakyt, kad norėdamas turėti normalią merginą arba tu elgsies gražiai, būsi romantiškas, geras, dėmesingas; arba p*si kekšes ir kitas savigarbos neturinčias paneles tol, kol nepakeisi požiūrio.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau