2010-09-12, narys
...ir mes galingi iš naujo, ye e ye e!!! - LTU 99-88 SRB
578

komentarai (54)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5077 d.
Delininkaitis. (h)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5116 d.
Suprantu tu džiaugies, bet čia ne demotyvacija.
NeedFeed prieš 5118 d.
:D
Kira prieš 5119 d.
#52 Kas gali zinoti juos :\. Gal kai bus 30-40 metu sisipras ka dare :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5121 d.
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5122 d.
#55 tu velnes rink zodzius nes gali gyvenime ir per galva gaut uz tokes nesamones
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5123 d.
Žinot, ką tik pastebėjau vieną dalyką: tų žmonių, kuriems krepšinis nusispjaut, komentarai čia daugiausia yra daugiau-mažiau rišlūs, parašyti taisyklingai ir bent šiek tiek argumentuoti. Tuo tarpu didžiųjų krepšinio "mylėtojų" žinutės pilnos rusiškų keiksmažodžių, sakiniai sunkiai įskaitomi, nerišlūs, visiškai neparemti argumentais, vien tik buduliškas "varymas" ant kitų. Nori-nenori imi ir susimąstai, kodėl gi "aistruolių-gerbėjų" gretose tiek daug silpnapročių debilų, kurių kalba panaši į "treninginių" ar patvoriuose miegančių bomžų :-/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5123 d.
#53 kai nervuotuma, net nereik kreipti dėmesio į tuos visus komentatorius kaip 41 jie jaučiu parašo komentarą ir eina parūkyt :) gyvena šūdina gyvenimą, verkia kai saldainį atima.. Nors krepšinis nėra tas pats sunkiausias sportas jis greičiau žaidimas kuris reikalauja truputi ištvermės, bet jis irgi puikiai išmoko, kad negalima pasiduoti. Išmoko susidorot su sunkumais. Nevisiem reik tapti čempijonais, bet ši pergalė tikrai motyvavo daug Lietuvos jaunimo dar stipriau sportuoti.. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5124 d.
#41 eik tu atsilupeli,kaip uzpisa wa tokai axujel debilai.... blet pats idomu ko nors pasiekes kad cia gali pist proto,matai didelis krepsinio asas nes zino kur kam kas idomu...debilas eilinis kuris tik sugeba dergt komentarus kaip daugelis kitu..... KOKS JUSU REIKALAS!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5124 d.
pzd demotivacija.... iskarto bana ipisciau!!!!
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau