2010-02-18, Dexis
Anime - Čia rėkdamas tampi stipresnis!
142

komentarai (15)

Catenas prieš 4149 d.
Mokslas su anime sutinka... Zinoma, rekdamas tu netapsi sajanu, bet tu virsysi savo skausmo riba, kas leis mazu procentu virsyti galimybiu ribas. Patiriamas skaumas skirsis ar jis bus su rekimu, ar be. Skirsis ir kiek jo galima iskesti...
Taip pat rekimas yra budas perzengti psichologini-emocini barjera sukeliant kitam zmogui skausma ir patiriant skausma is kito (gal net pakankamai artimo) zmogaus.
Nepamirskite, kad rekdamas zmogus rodo ir savo dantis. Uzimant kovos pozicija su rekimu yra vienas is budu ibauginti priesininka, ji sumenkinti tikintis, kad jis bus silpnesnis arba kad kapituliuos.
Taip pat, rekimas/saukimas(kaip kovos sauksmas) turi savybe tiek individus, tiek grupes igalinti veikti tiek del naudos sau, tiek del naudo grupei(lengvesnis pasiaukojimas/altruizmas veiksmas).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4469 d.
#13 Broli nuo Kakaroto neskiri ? Matau, kaip megai sita filmuka ^^
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4915 d.
KAKAROTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5016 d.
Totalus idiotas demo autorius.. tau atrodo kad tai vien anime? tu pabandyk kam nors trenkdamas i snuki rekt kaip isprotejes arba per kokias varzybas kelt ar stumt daug ir rekt zinok tai labai padeda nes lengviau iskvepi ora o smugiuose,kelimuose ir t.t svarbiausia kvepavimas..
skeptikas prieš 5132 d.
dbz EPIC bet seip retai kada per anime nuo rėkimo tampi stiprensis akivaizdu kad geriausiu atvėju matei ta veininteli dbz. O akip durarara , FMA, bleach , helsing, 5 Centimeters per Second afro samurai ? kur juosė rėkė ir tapo stirpesni ??
bėje pokemona irgi aniem o pokemona nuo rėkimo stipresni netapdavo tik kartais ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5136 d.
čia dgz - rimc reikals :D
AnimeShifter prieš 5238 d.
nu taip budavo kad 2-am anime kuri ziurejau :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5245 d.
cia tipo bliooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5268 d.
na realiai tai rėkdamas išskiri apie 5% daugiau jėgų.. ikodėl kong fu treniruojantis atliekant tam tikrus judesius yra sušunkama..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5295 d.
#2 čia demotyvacija.lt o ne anime
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau