2011-01-22, gretagreat28
Ankščiau makiažas tik paryškino veido privalumus. - Dabar - kasryt iš jo lipdomas naujas veidas.
262

komentarai (35)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4993 d.
#8 (y) :)
Deimut prieš 5004 d.
Moteris jaučiasi ir dėl savęs graži ir dėl vyro. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5005 d.
grazu kai siektiek mergina pasidazo, bet nereikia persistengt. negerai kiekviena diena einant i mokykla teptis ta 100 g pudros :)
nes pudra kenkia veidui pvz as pudra tepuosi tik tada kai einu kurnors i diskoteka ar i baliu bet tikrai nekiekviena diena o kai einu i mokykla tai tik drekinamu kremu paitepu tusu ir blizgesiu ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5005 d.
#31 pritariu. : ) jaučiu net to 100gramų nebūna. čia vyrai tik kalbat. o ir patys nenorėtumėt, kad spogų ar dar kažko nepaslėptumėm. taip, kad mažiau jūs čia kalbėkit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5005 d.
Eikit tonos ar kilogramai jus. Pirma pasverkit kiek jo ant veido buna. Maximum 100 gramu. Tai k*rva nedarykit nesamoniu ir nesnekekit pievu, nes bl*t nervina jau. Sako mergos durnos, tipo vyriska logika geresne. Del sito nepirestarauju, bet kad dauguma vyru nepasitelkia tos logikos. MASTYKIT KA DAROT!!! Patarimas ateiciai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5005 d.
nebeswaikit cypo mergos per dauk dazhosi cypo bernai nesidazho kartais as turiu draugeliu kur pudra naudoja ir kas ne dzin juk visi nori buti faini tai kas che blogo bishki uzhsimaskuoti trukumus karoche kvaila demo cypo bande and mergu uzhkrauti daaah nepavyko liurbi eik pas savo pana cypo ji neprisidazhius pazhiuresiu ka sakysi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5006 d.
#26 manau kad moteris turėtų norėti jaustis graži dėl savęs, o ne dėl vyro.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5006 d.
merginos, juk kol ismokstam pasidazyt visos klaidu padarom, bet su laiku pasitaisom, juk kartais pasigrazinti tikrai faina :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5006 d.
makiazas pabrezia moters grozi,labiau ji isryskina,aisku jo reikia detis minimaliai o ne visa tona!
Deimut prieš 5006 d.
Iš tikrųju pritariu #26 Jei vyras myli moterį tai jam px, ar ji susivėlus visad, ar negraži, ar stora, ar dar kokia. :))
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau