anonimas
anonimas
Lygis: Klevo lapas
Reitingas: #76353
Taškai: 5
Patalpino demotyvatorių: 8
Mėgstamiausių: 36
Parašė komentarų: 2418
Demotyvatoriai (8)
Nepatvirtinti (125)
Mėgstamiausi (36)
Komentarai (2418)
Anonimas prieš 4993 d.
ai kaip noreciau pasaulio be religijos :/
Anonimas prieš 4993 d.
prisigersiu kaip tapke
Anonimas prieš 4993 d.
#182 zinok taip yra, kad del populiarumo ji megsta ir dar alpsta, iseis jis ismados tai ji pasiuntines nx tik. del scenos galima tikrai po kiek laiko issidrasint jei tave pamego anksciau tai pamegs ir ateinancius kartus. shakira populiari nes komercija vistiek ja pastebejo ir buvo ispopuliarine, bet ta, kad visur jos nekisa ir tiek. populiarumas tikrai nuo komercijos priklauso, tu man pasakyk kas geriau pasaulyje butu zinomas ar koks dainininkas kuris baruose, klubuose ir t.t dainuoja, kad uzsidirbtu kiektai pinigu, bet neturetu jokiu agentu ar dar ko nors, ar tas kuris turetu agentu kurie rengtu koncertus, turetu kontaktu su prodiuseriais ir panasiai? :)
Anonimas prieš 4993 d.
#179 patikek tikrai daugiau zmoniu ji megsta, kad jis populiarus, o ne del to, akd jiems dainos patinka pries 20-30 metu rockas/metalas buvo populiariausias zanras kas antras zmogelis jo klausydavo isejo is mados tai tikri to muzikos zanro gerbejai vos mazuose grupese po siai dienai paliko. del scenos gal ir lengva kalbet, bet sakau tiesa apie tai. shakira tiesiog nesileidzia, kad komercija visur jos prikistu ir tiek
Anonimas prieš 4993 d.
eilini karta sakau, kad dauguma zmoniu avinu bandos kurie neturi savo nuomones ji tiesiog isaukstino komercija visur pasake, kad cia va zjbs talentas puikiai dainuoja, kuria ir panasiai tai paeme tie zmones ir ta paty susidare savo nuomonese. o del drasos tai sakau tau, kad pirmais kartais is tikro sunku buna, o veliau kuo daznaiu tuo labiau apsiprantama einant i scena ypac jei tave is pirmo karto pamegsta. Tikri fanai tikrai isliks tikrais fanais taigi kai jo niekur nebeprikaisios tai man bus idomu ar dar jis tures tiek fanu kiek turi dabar
Anonimas prieš 4994 d.
#174 zmogaus galimybiu ribose tai reiskia jei turi sioki toki balsa, klausa ir jei pataikai i ritma tai tokie zmones tikrai galetu prilygti jam, ir jei is pat pradziu pries scena padainuoji tai kuo toliau tuo drasiau siaip buna, o del to, kad zmones prilipa kaip muses prie sudo iseinant i gatves tai tikrai nereikia didelios drasos toliau eit kur nori eit tik ta, kad gali uzpisti, o su bieberiu tikrai atsitiks tas pats kas su jonais ir kitais, buvo tokiu kurie milijonus kartu uz ta bieberi geresni buvo, bet kaip dingo taip dingo cia tik laiko klausimas kada jo nebebus komercijoi ir kada tie fanai pamirs ji ir prades slovint kazka kita :)
Anonimas prieš 4994 d.
#172 kas zmogaus galimybese imanoma, o dainuot tikrai ismokt kaip jis imanoma, o pries ta publika reikia isidrasinti daugiau nieko tiesiog uztenka mazos drasos iseit pirma karta sunkiausia buna :) na kieno jis fanas buvo man dzin, so jonas brotheriais neberase del to, kad nieko gero is ju nebeliko isspaust :) jei komercija ieskotu tikru talentu tai tokie byberiai butu pasiusti nx ir tiek :)
Anonimas prieš 4994 d.
#170 blm netikiu kad visa tai perskaiciau :D zinok jei nori viskas imanoma :) buna tokiu kurie i ritma nepataiko ir panasiai, bet kaip sakiau jis tikrai nieko ipatingo vokale neturi kaip ir daugelis popsistu. jie tikrai nenustojo kurt, o is ju tiesiog isspaude viska ir nebereikejo ju :) rihanna dar isbuvo del to, kad dar yra imanoma is jos reklama padaryt gi buvo straipsniu rasytu su ja ir jos baxuru visokio dalyko na zodziu. ir aplamai jei buciau popso megejas turbut daxuja dainininku kuriu nedaug kas ar isvis niekas nezino atrasciau kurie pranoktu visas gagas, byberius ir panasiai
Anonimas prieš 4994 d.
#168 ne del fanu jis daro, o del sloves ir del pinigu. patikek gali betkas isdainuoti jei bent yra kiek turejes vokalo pamoku, o del scenos baimes tai ja galima iveikti betkam tik reikia pasitiketi savim, balsas jo tas yra nenaturalus t.y istobulinamas siuolaikiniu technologiju tereikia i fonograma pataikyt, ir pasakyk man argi taip sunku yra isdainuot "baby baby baby ooohhh"? o ji kai pastebejo tai tiesiog pamane, kad jo backgroundas yra labai puikus iskilti ir, kad tiek jis tiek media uzsidirbtu pinigu. jis ne pirmas yra "pastebetas talentas" pries ji buvo daug daugiau tokiu buvo Justin Timberlake jo muzika man asmeniskai nelabai patiko, bet kiek jo girdejau tai milijonus kartu geriau klausesi ir ji i visur prikise buvo isspaude viska, o dabar kazkaip nieko negirdeti apie ji, buvo pries byberi tokie kaip Jonas Brothers irgi visur juos prikise buvo, o dabar kazkaip aprimo tas pats ir su juo bus anksciau ar veliau :)
Anonimas prieš 4994 d.
#166 na kai paleido buteli gal ir ziniasklaida populiarino, filmo sukurt tikrai nematau esmes del ko jam jo reiktu del fanu tai daug grupiu ju turi, bet ne visi del to ji kuria, o del isvaizdos kaip sakiau jo istikimi fanai kurie ji megsta del dainu tai jiems px butu del isvaizdos, o komercijai jis jau tikrai nebetiktu nes ta pati suda galetu betkoks zmogus isdainuoti nei didelio kurybingumo nereikalauja nei itin geru vokaliniu sugebejimu tik jiems reiktu paimt ir surasti koki ciuva ir pasakyti jam "manau tu moki puikiai dainuoti ir as galiu padaryti tave zvaigzde pasaulis tave zinos ir t.t"