anonimas
anonimas
Lygis: Klevo lapas
Reitingas: #76353
Taškai: 5
Patalpino demotyvatorių: 8
Mėgstamiausių: 36
Parašė komentarų: 2418
Demotyvatoriai (8)
Nepatvirtinti (125)
Mėgstamiausi (36)
Komentarai (2418)
Anonimas prieš 4994 d.
nu man nereikia futbolo, kad alaus pagert :D
Anonimas prieš 4994 d.
#164 as snekejau nebutinai ta pati ka lady gaga daro, bet aplamai ji kisa visur, dar buna ir straipsniu apie ji nesamoningu, zodziu demesio jis tikrai susilaukes deka komercijos, o dar jis mat zada ir filma kurti zodziu jis pats bando sau kuo daugiau i save demesio atkreipt ir komercija jam padeda. o del isvaizdos tai nereikia spresti zmogaus dainavimo pagal ja ir nebutina buti geru dainininku, kad moketum sokt ar, kad galetum klipuose filmuotis, cia tas pats kas as mokeciau tvarkyti masinas, bet, kad buciau automechaniku man reiktu moketi ir statyti nama ir, kad buciau bent siek tiek pasportaves
Anonimas prieš 4994 d.
#162 idomu ar kam jis patiktu jei jis turetu virsvorio ir jei jo snukis kreivas butu ir aplamai neprisiziuretu saves isvis idomu ar jis taip zinomas butu, nenoriu taip sakyt, bet didele dalis zmoniu yra tiesiog avinu banda neturintys savo nuomones tiesiog jiems uztenka, kad pateiktu kazka naujo jiems kaip lady gaga kuri atejo su suknele padaryta is mesos visi komercijoi pasake, akd del to ji meniska tai visi kiti laiko ja meniska. zodziu komercija neiesko tas kas turetu talento, o iesko is ko butu galima reklama padaryt.
Anonimas prieš 4994 d.
#158 gal as popsa nemegstu, bet tikrai nevisa. kazko ant tokiu kaip MJ nestumiu as izeidineju ji delto, kad jis nenusipelne buti toks zinomas :)
Anonimas prieš 4995 d.
#156 ne visdad as izeidineju, o jei izeidineju tai arba su priezastim arba ne taip ziauriai kaip daugelis :) todel prasau nespresk kokia mano psichika
Anonimas prieš 4995 d.
#154 tai gali dziaugtis :) as sveikas tiek fiziskai tiek psichiskai
Anonimas prieš 4995 d.
#151 o jei as neturiu jokios negalios tai pyktum?
Anonimas prieš 4995 d.
noreciau tokio
Anonimas prieš 4995 d.
#149 na nepyk gerbiamasis istikimas shemale'o fane
Anonimas prieš 4995 d.
#125 pavydi? kuom, kad jis dar viena komercijos auka kuri bus uzmirsta po keleriu metu? man idomu del ko as nepavydziu tokiam kaip mj nors jis milijonus kartu buvo geresnis uz sita bliudaplauki :)