2012-05-18, Malossiss
Antigėjus -
116

komentarai (41)

robertas123 prieš 4490 d.
Sausai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4502 d.
#39 Tiesa, bet problema yra ne pačios šeimos, o visuomenės netolerancija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4504 d.
#38 Materialiai vaikas gyventų geriau,bet mokykloje pražūtų.Su lietuvių tolerancijos lygiu tokiam vaikui tektų priimti į šeimą gyventi dar ir psichologą, ypač jei sunkiai sektusi "pastovėti už save".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4504 d.
#37 Deja, tokių tyrimų nebuvo atlikta Lietuvoje, todėl šiuo metu tenka kliautis tik tokiais šaltiniais.

Kita mintis pamąstymui: akivaizdu, kad vienos lyties tėvai negali susilaukti vaikų. Todėl jie įsivaikins. Taigi, kas geriau vaikui: augti vaikų namuose ar pas gėjus tėvus (turint omenyje, kad pas mus įsivaikinimo procesas labai griežtas; negali betkas betkaip įsivaikint)? Kas naudingiau visuomenei?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4504 d.
#36 Bet juk tyrimai Jav atlikti.Ten jau virš 40 metų homoseksualai viešai rengia paradus ir turi lygias teises su heteroseksualais.Per tiek laiko kelios vaikų kartos jau užaugo,žmonės apsiprato su homoseksualais ir nebekreipia į juos dėmesio.Vaikų tai gali ir nebeįtakoti. Ir šiaip juk kiekvienoje šalyje duomenys skirtis turėtų,daugelis tautų vaikus auklėja skirtingai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4504 d.
#33 Be piktumų. Matai yra toks dalykas, kaip peer review (liet. recenzija). Kai yra publikuojami tyrimų rezultatai, komandos iš įvarių pasaulio vietų bando pakartoti tuos pačius rezultatus. Jei gauti nauji rezultatai nesutampa su pirmojo, tas tyrimas yra atmetamas kaip klaidingas ir nebepublikuojamas. Šito turėtų užtekt kaip įrodymo. Tai, arba egzistuoja pasaulinė konspiracija tarp pasaulio mokslininkų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4505 d.
respects,sitam zmogeliui.:D gejai,issigimeliai..gerai pasake,a xui ju tiek daugines po 100 tuks.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4505 d.
yra zmoniu kuriu pvz hormonai moteriski valdo o jie gimsta vyrais tai sitie yra gejai.. bet cia be galo mazas procentas, daug tokiu kurie is gero gyvenimo nebeturi kaip issi....net negalvoja apie kitus (kaip kolega minejo seima gimine) ir tokie zmones daro visokius sudus eina ir skelbia nori pritraukt daugiau normaliu zmoniu i savo gretas, visa tai atejo is turtingu valstybiu.. romos laikais irgi kai nebeturejo kaip labiau issi....net tai vyko... o jeigu sitas seimunas nori kovoti uz seima uz normalias zmogiskas vertybes as jam pritariu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4505 d.
#32 Okey dabar pateik MOKSLINIŲ įrodymų kad mokslininkai atlikę šį tyrimą nebuvo prijaučiantys homoseksualams.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4505 d.
#30 Idiotas? Kodėl? Nes netikiu belekuo, kas sakoma/rašoma, pasitikrinu faktus ir noriu argumentuotos nuomonės? Nes palaikau studijas, atliktas universitetų ir žmones, turinčius tam kvalifikaciją, o ne irracionalia baime grįstą daugumos nuomonę?

Kiek man yra žinoma, mokslinis metodas tam ir reikalingas, kad atskirtų faktus nuo bobučių pasakų.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau