2010-07-28, Turbosraige
Ar Dievas tiki į mus? - Į mus tokius, kokiais mes patapome?
4

komentarai (16)

Rawr prieš 5099 d.
Taip aš tikiu savimi, o kadangi aš-pats sau dievas, tai dievas tiki manimi :)
Turbosraige prieš 5168 d.
#14 Na, kad nepavyksta! Vis kas nors irodo, kad neverta.
Apsiverkit prieš 5168 d.
Tai pradek tiket!
Turbosraige prieš 5168 d.
#1 #5 Oi oi oi. Pades jums, jei atskleisiu neitiketina tiesa, jog as - netikinti? Ir be to butumet surade del ko pestis...
Apsiverkit prieš 5168 d.
#11 as tokio statuso ir nesiekiu, kaip tik tas tavo "dieve padek" yra sillpnavercio zmogaus komplexas, pats dievas yra iliuzija sukurta ZMOGAUS, taip zmogus ji sukure, nes jam lengviau apgaudinejant save gyventi, tik pagalvok paprasai 'kazkieno' pagalbos ir visos problemos kaip ir isprestos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5168 d.
#9 tu pats gerokai iskrypes,issigimeli. cia varai i kaire ir i desine,kad dievas toks,dievas anoks, jo nera ir bla bla, bet cia tik tavo priedanga,kiekvienas zmogus sirdyje tiki ir poxui ka jis sako aplinkiniams.cia tik priedanga. prisipazink,kad ne karta esi pasakes "dieve,padek" ar kazka panasaus ir nereikia cia vaidint kieto. tai,kad netiki dievu, nesuteikia tau jokio kietumo statuso.
OoS prieš 5168 d.
#9 +
Apsiverkit prieš 5168 d.
#8 Perlenkiau truputi, viskas tvarkoj kol religija netampa fanatizmu ir zmogus masto pats, nes na baznycia praktiskai viska ka galima butu vadinti sventu yra iskraipiusi.

OoS prieš 5168 d.
#7 Jei, pvz, aš esu rasistas, tai ar turiu visiems piršti šią savo tiesą, nes jaučiuosi teisus? Ir juo labiau laikyti nepritariančius idiotais. Manau tas pats ir su religija.

Žinoma, sutinku, kad šių dviejų dalykų sugretinti neįmanoma, bet iš kitos pusės, jei su žmogum man malonu bendraut, kodėl tam turėtų trukdyti jo religija? Gi ir "idiotai" gali būti linksmi ir dūšiai malonūs žmonės :)
Apsiverkit prieš 5168 d.
Jei del tokiu dalyku susipyksi, jis nei tavo draugas nei ka. Jau geriau neturesiu draugu nei draugausiu su idiotais.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau