2012-07-03, Synecdoche
Ateistas - Yra kiekvienas mąstantis žmogus
12

komentarai (33)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4161 d.
#32 dėja dievo nėra, kaip išėjo viena diena pasivaikščiot taip ir negrįžo, teks kviesti supermena
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4431 d.
vaikai, uzaugsit ir suprasit, kad Dievas yra :*
Samurai_Soul prieš 4441 d.
Dar viena perliukus svaido,Egle,po mirties tu nematysi nieko nes smegenys paprasčiausiai bus mirusios.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4444 d.
Kvaila demotyvacija, Darvino teorija ir Didysis sprogimas yra tik teorijos, o kaip yra is tikruju pamatysim tik po mirties
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4457 d.
#21 Žmogau, tau kažkas negerai. Supranti, kad tavo Dievo nebuvimo įrodinėjime galima rasti daugiau spragų, nei reikia? Sulyginti paprastą materiją su Dievu yra kvailiau nei kvaila. Be to, tai, puoli tikinčius "progreso" stabdymu? Sorry, bet jei tau amoralumas lygu progresui, tai tavęsgailėtis belieka. Be to, ne vien tik tikintys tą progresą stabdo - baik ieškot kaltų vien todėl, kad kažko nemėgsti. Tu teigi, kad religija gadina žmones, kai realiai religija atstatydavo žmonių moralę. Taip, su laiku ji ima gesti, bet ne ji pati kalta dėl to, o dėl to, kad atsiranda tokių kaip tu, kurie ima religija naudotis savanaudiškoms paskatoms. Tad kitą kartą ryk ką šneki.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4457 d.
kas mums atrodo ismintis tas Dievui tėra juokas
second_chance prieš 4460 d.
Kiekvienas dalykas turi baltą ir juodą pusę.Ne visi žmonės nori gilintis į pasaulio paslaptis ir mokslinius tyrinėjimus,daugumai užtenka ramaus gyvenimo ir jie visai nekreipia dėmesio ar jie bandoje ar ne.Paprastiems žmonėms užtenka stabilaus darbo su normalia alga,gražios šeimos ir ramaus gyvenimo. Pirmiausia reikia išsiaiškinti ko žmogus nori iš gyvenimo o tada jau kelti klausimus ar jam reikalinga religija ar ne.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
Tu nepakeisi mano nuomones, o as tavo. As vadovaujuosi viena taisykle - tikejimas yra ne baznycioje,o sirdyje ir kolkas jauciuos laiminga. Jei tau gerai, taip kaip yra, tai gali viskas taip ir likti :) Gero vakaro. P.s.Jeigu autorius naudojasi Hemingvejaus zodziais, tai kodel negaliu naudotis Einsteino? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
As daugiausia kalbejau apie krikscionis nes tai artimiausia religija lietuiviams ir daugeliui europieciu. Kitos religijos gal but maziau ydingos, bet gal ir maziau turi pasekeju. Anyways, ne tame esme. Esme, kaip sakiau, individualiai tikekit i ka tik norit, bet kaip pasaulio patirtis rodo, tam tikri zmones tai labai efektyviai isnaudoja valdyti bandoms.
Beje, tas teiginys apie smegenis yra absurdiskas. Siais laikais ne problema zmogui atidaryti kaukole ir paziureti, o ir be to turim technologijas, kurios ne tokiais drastiskais budais leidzia "pazvelgti" i zmogaus smegenis. Aklas naudojimasis kazkieno zodziais - nemastymo pozymis.
Bet griztant prie esmes, kaip sakai nepainioti religijos su tikejimu. Religija pagrista tikejimu, nuo vieno iki kito vos vienas zingsnis. Visos tos bobutes savo paskutinius pinigus atiduoda, nes tiki. O tiki kuom? Melais, kuriuos joms kliedi kunigai. Ir pabandyk joms pasakyti, kad baznycia (net ne dievas) is ju kvailumo tik pelnosi - garantuoju reakcija bus tokia kaip zmoniu cia, jei ne dar baisesne. Ir cia yra kita problema, tikintys zmones nemasto objektyviai, ju poziuris yra iskreiptas, vietoj to, kad jie paimtu visus faktus ir ivertintu situacija, jie prie ju prideda dar savo sugalvotu (arba is kazkur isgirstu) faktu, kurie gali persverti viska kitka. Na bet whatever, i cant force people to be right.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau