2011-07-10, Svolacius
Ateizmas - Nes tik kvailiai kaip jie, gali netikėti į Dievą
58

komentarai (44)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4265 d.
#14 Jei netiki į jokią aukštesniąją jėgą - esi ateistas. Žodis "ateistas" vartojamas apibūdinti žmogui, kuris netiki dievo egzistavimu. Nemaišykit su agnostiku, kuris nėra apsisprendęs, bei antiteistu, kuris neigia dievo egzistavimą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4265 d.
#30 Jei tau nesvarbi kitų nuomonė šiuo klausimu, tai reiškia, kad tu ignoruoji bet kokius faktus, prieštaraujančius tavo nusistatymui. Tau nerūpi tiesa, tu tik nori tikėti tuo, kas tau patinka. Ir ne, sunkus gyvenimas nėra priežastis siauram mąstymui.
Anonimas prieš 4539 d.
Girdėjot, kad Lady Gagai svarstoma uždrausti atvykti į Lietuvą dėl to, kad pas mus tipo visi krikščionys :D?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d.
Jeigu Dievo nera, tai reikia kad visi suzinotu. Ir taip baznycia tukstanti meta dulkino zmones kaip isgalejo, nemoka jokiu mokesciu ir kisasi visur kur nereiketu. Kunigus sudegint, o baznycias i muziejus padaryt, daugiau mokslo zmonems laidu o ne visokiu ekstrasensu, nepaaiskinamu faktu ir t.t. Nes ir taip smegenys praplautos lietuvos davatkom
lutaxas prieš 4615 d.
yes you are! mister #37 :p
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4677 d.
Yra dvi rūšys ateistų. Vieni - tikri ateistai ir jie niekada nekovoja su tuo, ko nėra; ir yra kiti "ateistai", kurie slėpdami savo gausius kompleksus ar tiesiog impotenciją, pastoviai kartoją kaip litaniją, kad dievo nėra ir kad visi tikintys labai blogi, o tuos tikinčius išnaudoja kunigai... ir t.t. ir pan.... Savo įkyrumu tokie panašūs į sektantus. Antroje grupėje dar yra pogrupis - tokių, kurie turi polinkį į pedofiliją, ir kad nebūtų demaskuoti patys pastoviai aiškina, kad "visi kunigai yra pedofilai". Juokingiausia, kai tokių slaptų iškrypėlių imi ir paklausi: jei jau žinai, kad visi kunigai pedofilai, tai gal galima nors vieną konkrečią pavardę išgirsti, kad galėtum patikrinti faktus? - taip paklausti tada jie ima mikčioti ir nuleidę akis delnais dengiasi genitalijas (?). Pasišlykštėtina.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d.
Demo kūrėjas visiškas idiotas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4815 d.
tada as kvailys
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4817 d.
Ateistas sukūręs šį "demotyvatorių" apšiko tikinčiuosius ir visi pykstasi, įrodinėja tiesą, bando pavaidinti laido riterius, bet nesupranta, kad vis tiek nepakeis niekeno tikėjimo. Taigi išvada nustokit ardęsi ir neterškit savo ir kitų protų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4819 d.
Aas pats asmeniskai esu ateistas, bet niekaip negaliu suprast kaip kiti ateistai gali netoleruot tikinciu. Man ateizmas kaip irodymas, jog zmones pagaliau pradeda mastyt, bet dauguma visdar nemasto taip, kaip turetu.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau