2012-04-19, seveneleven
Chemoterapijos minusas - neliko normalaus maisto. - Ji mat „pernelyg pavargus“, kad atsikeltų ir gamintų..
8

komentarai (40)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4549 d.
omg needuoda samilu det su daug D radziu :D
test: :D
saunuoliai, kas taip padare :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4551 d.
Nepykit, bet ši situacija tik parodo, kiek kvailių idiotų lankosi demotyvacijose. Jei jums ši demo yra žiauri, siaubinga, nejuokinga, apgailėtina ir visokia kitokia - jūs esate tie, kurie neturėtų būti čia. Nes tokie kaip jūs, rašote idiotiškius komentarus, tokius kaip :":D", "teisaaa" - ir kuriate dar idiotiškesnes demotyvacijas, kurios čia nedera. kapyš?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4551 d.
Labai gražus pasisakymas. Džiugu. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4551 d.
fak ju zvp
zvp prieš 4552 d.
Drug., #12 komentare minėjai - cituoju - "Yra juodas humoras, kuris juokingas". Dabar tiesiog apibrėžkime, kas vis dėl to yra tas JUODAS HUMORAS. Nemeluosiu, pasitelkiau google pagalbą, kad nesakytumei, jog tai yra mano išmyslas, ir štai kokį apibrėžimą radau:

Juodas humoras [fraziol.] (angl. Black humour) - humoras, kurio siužetą sudaro šiaip jau rimtai, liūdnai ar tragiškai traktuojami dalykai: mirtis, smurtas, katastrofa, negalia, savižudybė, karas ir pan. Pavadinimo atsiradimą mėginama sieti su senovės medicinoje buvusiu pavadinimu juodoji tulžis – taip vadintas vienas iš penkių neva žmogaus organizme esančių skysčių; juodoji tulžis esą sukeldavusi melancholiją. Posakis juodasis humoras pirmiausia atsirado JAV XX a. šeštajame dešimtmetyje, kai amerikiečių literatūroje ėmė rastis kūrinių, kurių tragiškas ar siaubo siužetas būdavo pateikiamas komiška maniera.

Štai, net gabalėlis istorijos. Taigi, pakartokime, ko išmokome:

siužetas apie ką? Apie TRAGIŠKUS, LIŪDNUS dalykus.
kas gali būti tragiški ar liūdni dalykai? MIRTIS, SMURTAS, NEGALIA ir t.t., ir t.t.

Taigi, dabar visi išsiaiškinome, kad juodas humoras, tiesiog Tau nepatinka. Jo negali skirstyti į juokingą ar nejuokingą. Atvirai pasakius, nepatinka jis ir man, tačiau "neėdu" tų, kuriems jis prie širdies.

Ir tai sakau ne tik Tau. Sakau visiems, kurie mano, kad juodas humoras turi būti apie drugelius ir jų užkietėjusius vidurius.

Ačiū už dėmesį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4552 d.
jo artimas susirgtu nebereiktu kalbeti tokiu nesamoniu, arba pats susirgtum :) gydikis zmogau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4552 d.
Nesiskiria. Kaip tu gali manęs nekęsti, jeigu manęs nepažįsti?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4552 d.
Pizdiec...
kasiakas prieš 4552 d.
Neblogai neblogai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4552 d.
O mano senelis mirė koncentracijos stovykloj. Ir visi nuostabiai iš to juokiasi. Kuo tavo žmogus skiriasi nuo jo? Kodėl jam taikomos išskirtinės teisės? Nekenčiu tokių kaip tu. #30
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau