2011-07-17, Punceka
Dabar žinai - Kodėl žuvys taip smirda
109

komentarai (24)

Eimantass prieš 4657 d.
#3 ji jau ne leveja, o jau pasieke kritini taska kuriame leviau jau negali buti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4810 d.
matyt paciai smirda zuvim tai ir blevyzgoja cia ale protingai =DDD
HermesBird prieš 4813 d.
Na ir kur daugiau susirinks mužikai, gezai ir socialinės atmatos, jei ne po tokia demotyvacija, kai užkabinami klyno reikalai... Žmonės, jei smirdi - neuostykit, negalvokit ir nekomentuokit - tik parodot savo kvailumą ir visišką neišprusimą. Mažiausiai pusė komentatorių čia visiški vaikai, gyvenime nematę moters klykia čia garsiau už visus ir reiškia nuomones. Būkit tokie geri vaikučiai ir paskaitykite knygą ar išeikit į lauką - juk vasara, pakviepuosit grynu oru tai nei žuvim dvoks, nei smegenys perkais.
aferisteee prieš 4813 d.
#20 jei panelė ta kuri prausiasi pakomentuos tai, kas tau nepatiks - tavo nuomone ji jau nesiprausus? atsigauk.
#18 jokia aš feministe, nesijaudink nes juokiuosi tikrai daugiau už tave :*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4814 d.
#19 tai tos kurios varo, tos nesiprausia : D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4814 d.
o man buvo juokinga, panos, jeigu prausiates tai ko cia jaudinates, sita demo apie panas, kurios nelabai higienos laikosi, ir tik nereik pist proto kad visos lig vienos zuvim dvokia :D
Canonas prieš 4814 d.
#17 Uztat tokiems zmonems kaip tu, cia ir ne vieta. Paduok Silanksa, Bingeli ir t.t. i teisma/ar i tam tikras institucijas, kad kuria anekdotus apie blondines, moteris, kitus portalus, kuriuos laidzioja juokelius ir nuvertina moteris kaip zmones, o tai anot taves, pazeidzia ju/zmoniu teises. Zdz, sprendziant pagal tai, ka parasei, gyvenime esi nesijuokus, o humoro supratimas yra gan siauras. Uzjauciu tave, feministe.
aferisteee prieš 4814 d.
Aš manau, kad tiesiog vyrai turi gerbti moteris, o moterys turi gerbti vyrus. Su tokiom nesamonėm jau galime ir į teismą eiti. Juk istatymuose ir kitur, vyru ir moterų teisės yra lygios. Galima lengvai surinkti panelių šaiką ir jūsų puslapį apskusti tam tikriem žmonėms kurie vienu mygtuku jį pašalintu
Punceka prieš 4814 d.
Per metus laiko čia būnant, tikrinant registruotų vartotojų, kurie taip komentuoja ir prikiša, kad gerų jų demotyacijų nepraleidžiam, emailus bei surandant juos facebook'e, teko ne vieną dešimtį kartų tuo įsitkinti, ką ir komentavau apačioje. Be pagrindo aš nebūtų dalykų nesakau, mieloji.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4814 d.
Taaaip... Labai brandu visus, kurie tave kritikuoja laikyti vaikais. Nesusimąstai, kad gal čia tu esi vaikas savo protine branda?
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau