2010-06-01, Tock
Dabartinė realybė -
207

komentarai (26)

OoS prieš 5027 d.
Nu c'mon, gyvenk į sveikatą tėvams ant sprando iki trisdešimties, kol susitaupęs pagaliau sugebėsi perpus su vaikystės draugu kambarį pas ūsuotą senę nusipirkt. Ne tik mokslams, bet ir verslui paskola yra ne tik kad toleruotinas, bet net ir pagirtinas dalykas.
Jei jau kalbant apie krūtas mašinas, tai kaip ne savarankiškai įperki? Gal bankas padovanoja tau ją? Tik tiek, kad galiu taupyt 3 metus, kad ją įpirkčiau, o tada toliau taupyt kitai mašinai, arba galiu pirkti lizingu ir važinėt patogiai jau dabar, mokėdamas bankui tik šiek tiek daugiau (palūkanas). O įvertinus tokį džiaugsmą, kaip remontas ir eksploatacinės išlaidos, tai net pigiau turbūt gaunasi pirkt mašiną lizingu nei dar 3 metus važinėt su laužu. Pats mąstai durnai neturėdamas jokių rimtų argumentų, tik tiek, kad "kreditai blogis, nes juos sugalvojo kapitalistinės keulės".
vadimas prieš 5028 d.
durna tavo logika... Jei negali sau leisti tai nepirk! Kam pirkt kruta masina jei tu jos neiperki savarankiskai ? Jei negali sau leisti gyventi prabangiai, gyvenk taupydamas! Kreditai tikrai neiseitis... Nors sutinku, jei neturi pinigu mokslams, tada gal ir verta paimt paskola, bet jau kai kitos iseities nera. Kartais gal kaltas tas zmoniu pasiputimas kaip tu sakai " į darbą dviračiu važinėtum. ačiū, bet aš jau geriau 20proc daugiau permokėsiu, bet turėsiu viską dabar" sitas pasisakimas man skamba kaip mazo vaiko kaprizai ;D "Noriu dabar! mama nupirk man saldaini! " o jei ne prasideda isterika ir verkimas per visa parduotuve... :D
OoS prieš 5029 d.
#23 Jei imant verslą, tai tikrai ne. Jei imant paskolas mokslams - taip pat ne. Šiaip sutinku, uždirbtum daugiau, bet butą nusipirktum sulaukęs vos ne pensinio amžiaus, o iki trisdešimties metų į darbą dviračiu važinėtum. ačiū, bet aš jau geriau 20proc daugiau permokėsiu, bet turėsiu viską dabar
vadimas prieš 5029 d.
#22 jei nesiskolintum uzdirbtum daugiau :))
OoS prieš 5029 d.
#21 Ne, nesutinku. Pasiskolintus pinigus galų gale vis tiek uždirbi, nematau čia problemos.
vadimas prieš 5029 d.
tie "kreditai" yra bankininku ismislas. Is esmes zmonems jie neatnesa jokios naudos. Tai yra gudri amerikos bankininku sugalvota sistema "kaip darytis pinigus is nieko". Ir kaip visados amerikieciai su savo kreditais pasieke eiline ekonomine krize... Pinigus reikia moket uzsidirbt, o ne pasiskolint.. Taip ir gaunas, kad tas benamis paveikslelyje yra turtingiausias zmogus :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5199 d.
#10 prie ko čia "ubagų šalis"? Galvoji, kitur kitaip? Čia net paveikslėlis nelietuviškas. Atsibodo nuolatinis varymas ant savos aplinkos, kurios net nesistengi pakeist. Ir dar Mamontovu pasivadinęs. Negražu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5204 d.
joa ypac kai turi 15000 skolos nes tave prigavo urodas R Zukas... bet nieko ismusiu as jam dantis :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5216 d.
palaukit desimt metu tai ismalda ne kapeikom mesi i pervesim valkatai i saskaita ;D
Tock prieš 5221 d.
Kartais tai ir lieka tik noras..
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau