2010-05-05, vilens43
Dantų pasta - O ar pagalvoji, kiek metų jau tiki jos galia?
128

komentarai (20)

Kresencijus prieš 1304 d.
Ne į temą, bet aš nupjautų dantų pastos tūtelės galiuką, nes prie sienelių dar būna prilipę šiek tiek pastos ir bent kelioms dienoms dar užtenka, bet dažniausiai užtenka pilnai savaitei.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5203 d.
Tai tau smagu smirdet :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5204 d.
as dantu nesivalau : D:: : D: D:D:D;
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5219 d.
galia / ;D JI STEBUKLINGA . . . . MATET REKLAMA su bebriuku, mmm, kad mano tioki butu gera reklamiuske.
vilens43 prieš 5223 d.
#12 >> va, tiesiai į dešimtuką! Supratai mano demotyvaciją, tai, ką ir norėjau pabrėžti. Taip, sutinku su Jūsų visų nuomone, kad tai neišvengiama ir privaloma higienos dalis kiekvienam, bet ar neatrodo, jog visi tie pažadai per dideli?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5241 d.
MA PX
Loctor prieš 5242 d.
#13 Pasta skirta, kad palaikyti dantų sveikumą, o ne atstatytį jeigu jis jau pažeistas. Taigi supuvęs dantis tau atgal i normalų nepasidarys su jokia pasta :D.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5242 d.
jei tas pastas taip tobulina ir tobulina, tai galiausiai po pirmo išplovimo dantys turi likti visiškai balti, sveiki ir pan.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5251 d.
Čia tokių, kurie gali nesivalyti yra labai mažas procentas. Šiaip tai priklauso nuo seiliu mineralizacijos, maisto. Dantų pasta yra privaloma visiems likusiems procentams, nes bakterijos esančios burnoje, skaido maisto likučius ir išskira rūgštis, kurios sukelia ėduonį. Jeigu nenaudosit pastos, rūgštys nebus neutralizuotos ir turėsite apsilankyti pas odontologą. sėkmės tai darant
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5251 d.
Pastoviai rodo vis kitas reklamas su prierašais "Nauja ir dar geresnė/tobulesnė/su daugiau poveikių ir t.t. Bet ar realiai su vis naujesnėm dantų pastos rūšim dantys gerėja, ar tiesiog išlieka sveiki kaip ir nuo "seno modelio" dantų pastos? Va, kur čia esmė...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau