2010-12-04, aite
Dar neseniai rusenom.. - o dabar jau baigiam suanglėt..
304

komentarai (81)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4514 d.
#78 ...pasakė tėvų išlaikomas snarglius.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4853 d.
#75 Idomu kuo jie jau geresni ?Panasu kad uz tave tai tikrai dauguma geresne butu ,arba bent kiek protingesne .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4920 d.
exactly
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4923 d.
Is lietuvos silpnavaliai bega
OoS prieš 5018 d.
#76 Trumpai. Žudyti visus žydus dėl kokių nors priežasčių tas pats, kas visus be išimties emigravusius lietuvius uždaryt į kalėjimus, nes užsieny vagių reputaciją lietuviai turi.
Taip, pakėlė ekonomiką, išgelbėjo nuo krizės, tada viskas (ok, beveik viskas) buvo sunaikinta sufailinus rusyne, o tada atėję rusai damušė tai, kas buvo likę ir dar daugiau. Faktas, kad viskas nuėjo šiknon ir to nenuneigsi.
Lietuviai traukiasi iš Lietuvos ne dėl to, kad lenkai, žydai ar dar koks briedas sėdėtų valdžioj. dabar sėdi konservai ir vis tiek visi bėga. Trūksta ryšio su tėvyne, kažkokių gilesnių vertybių ir tikėjimo gyvenimu.
O kad sustūmiau ant Vyriausybės ir pats matau ir turėjai pastebėti, kad taip padariau dėl jos liberalios/šiknalindiškos politikos beigi kai kurių akivaizdžiai prastų sperndimų. Bet čia jau gilus offtopicas. O ar rusai peikia savo valdžią tikrai nežinau, nes Rusijoj nebuvau ir su rusais nekalbėjau, tu, manau, taip pat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5023 d.
#76 as tau duociau i snuki. Jei Lietuvoje tokia gera palitika, ekonomika kodel visi protingi masiskai isvazuoja? Turiu 5 draugus kurie gime Lietuvoje bet isvaziavo. O kad lietuviai stumia ant valdzios tai patys rinko, po to stumia. Graudu
lightkira prieš 5032 d.
jau geriau anglai nei rusai
Lietuvis2 prieš 5032 d.
#69 Oh.. Atleiskit mieloji rusaitę, nenorėjau taip įžeisti. Galbūt geriau savo jausmus ir meilę Maskvai išliekite savo jausmų kupinam romane "Kaip lietuviai rusų tautą niekino", manau jis susilauktų didelės skaitytojų auditorijos tiek Rusijoj tiek Vilniui.

Vienaip ar kitaip šneki, kad šnekėtum. Vokiečiai žudė pagrinde žydus ir nekentė slaviškų kraštų, todėl kentėjo ir mirė ruskiai, dėl to kilo iki dabar besitęsianti Rusijos gyventojų apatija ex-naciams, ką parodai ir tu rašydamas. O žydai, žydai buvo to nusipelnę ne tik dėl tiesioginių priežasčių kurias išdėstė Hitleris.

Važiuojam toliau. Manai karinė pramonė yra ginklai, sprogmenys ir panašiai? Taip, bet karinė pramonė Vokietijoj įdarbino tiek žmonių ir tiek buvo išnaudojami pinigai, kad Vokietijos ekonomika pradėjo kilti nesustabdomai. Ir visa tai nuo ginklų gamybos? Ne mano mielas drauge, į tą karinę pramonę įėjo maistas (pagrinde koncervai), drabužiai, automobilių gamyba, tiesioginis ir netiesioginis karių bei gyventojų švietimas. Viskas, visi produktai, buvo labai kokybiški. Ta tavo taip nemėgstama pramonė išgelbėjo vokiečių tautą, nuo absoliučios krizės.

Ir galiausiai "linksmiausia dalis". Aš pasakysiu ką tu padarei parašydamas tai ką tu parašei. Tu 'užstumei' ant Lietuvos vyriausybės, visi dabar 'stumiam', tai populiaru, tiesa? O dabar paimkim Rusijos pavyzdį. Ar girdėjot, kad rusai skūstusi savo valdžia, tiek, kiek skundžiasi lietuviai. Aš asmeniškai ne. Tą ir noriu pasakyt. Rusams jų valdžia visais laikais buvo autoritetas ar tai buvo carai, Leninas ar Stalinas, ar Putinas (akivaizdu ne Medvedevas, jis - Putino kalė). Rusijos žmonėms susuktos smegenėlės, jie dėl savo valstybės darytų bet ką, o lietuviai? Ną kaip matom demotyvacijoj, lietuviai anglėja ir jie išlikę nepriklausomi nuo visko iki dabar, o traukiasi jie iš Lietuvos, manau būtent dėl to, kad tie žydiški, komunistiški ir lenkiški skalikai sėdi valdžioje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5032 d.
labai taikliai :]
Faithless prieš 5033 d.
#50 Pagarba už tokią nuomonę. Tiesiog siutas ima skaitant, kad tiek daug nuomonių, jog Lietuva nieko verta, o rusija galingiausia salis, be kurios pagalbos lietuva butu tarsi viduramžiais..... Jei ne ta SSRS, mes dabar gyventumem taip puikiai, kaip ir kitos turtingos Euroipos salys, o dabar tie ruskiai sugriovė visa lietuvių dvasią, suskaldė tautą ir vis dar morališkai žlugdo bandydami įtikinti, kad mes nieko verti! Norėčiau, kad ir tie visi valdžioje sėdintys bukagalviai bent kiek pasistengtų dėl lietuviškumo skatinimo ir nustotų lįst į šikną ruskynui bei nuolaidžiauti visoms mažumoms. Jei jau gyvena Lietuvoje, tai tegu ir laikosi mūsų įstatymų, o dabar Lietuvoje tikras rojus visokiom degraduojančių morališkai šalių atmatom, kurios vis pasigenda teisių. Man nesuprantama kaip pavyzdžiui Vilniuje pilna mokyklų, kur pamokos vyksta lenkų, rusų kalbomis.... Jei taip ir toliau, lietuviai turės mažiau teisių nei užsieniečiai. Gana leistis valdomiem bukapročių stalinu, leninu, putina ir panasiu moralinių degradų!
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau