2011-04-12, Nikis
Degtinę sukurė žmogus, marihuaną - Dievas - Dievu pasitikiu labiau.
127

komentarai (36)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4613 d.
atsimerkit pagaliau ciulpk haros bonka ir uostk slepa... prie marichuanos priprantama :D prie alckoholio tai priprantama prie manes barake bomzai eilem perka hara :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d.
#32 a? priprantama ? :D kuriam sapne tai sugalvojai? :D
Biohazard prieš 4757 d.
Ironija tame kad Dieva sukure zmogus..
Matas Mikalauskas prieš 4918 d.
:)
PEACE
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4921 d.
Visiems jobaniems rastamanams: meskit lauk ta zole, nuo jos tampama priklausoma, ne taip kaip jums sako jusu spoileris, kad tik ko daugiau is jo paimtumet. O marihuana nebuvo sukurta dievo... Marihuana buvo paprastas augalas, tu turetum surukyti ne grama, o visa kilograma, kad tau kazkas atsitiktu. Zmogus sugalvojo, kaip galima tai pakeisti.
Visiems: nustokit tiket intiku, as, asmeniskai, intike radau straipsni, kad amerikoje sveikiausias produktas yra LSD... Kitaip sakant, LSD>Marihuana. O jei as imesiu i intika straipsni, kad koksas yra sveikiausias, tai jus visi pradesit ji vartoti? Invalidai visi, kas tuo tiki. Negana alkoholio... Isgeri viena kart, issiblaivai ir viskas gerai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4923 d.
Stoners live
'n Stoners die,
but in the end
we all get high.
So if in life you
don't succeed,
fuck it all 'n
SMOKE SOME WEED!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4924 d.
in weed we trust
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4924 d.
in weed we trust, legalize it... :D
kasiakas prieš 4924 d.
#18 Aš debilas? paskaityk kas komentaro viršui parašyta...
#16 O tau tai nuo kompo pailsėt reik
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4924 d.
#25 alkotesteris.lt/?id=134 va su tokiu daiktu. O atliekant paprasta testa, thc issilaiko iki menesio. Butu kvaila daryti slapimo testa, nes jah poveikis trunka apie 3h, todel net ta pacia diena po rukymo gali drasiai vairuot.Taigi jei praejus kokiom 2 savaitem po rukymo tau atlieka paprasta testa ir kazka randa, gali drasiai atsimazint. O ir siaip mentu nekaso jei eini gatve parukes. Cia skaityk visiskas nulis, palyginant su tais kurie ne tik zole vartoja. Mazai mieste tokiu mates? O kiek teko girdeti dar nieko nepasodino uz vartojima. Pagal sita logika, visus narkomanus is detoksikacijos centru turetu sodint. Visai kitas dalykas, jei su savim turi stuff'o, tada net uz 1g gali tureti DAUG problemu.. tai va taip yra.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau