2010-10-13, Sania
-os savaitės demotyvacija Didžiausia kvailystė - Sukurti šedevrą, ir atsisakyti autorinių teisių...
670

komentarai (48)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4687 d.
Aš už abortą. Nelįskit į kitų gyvenimus, tvarkykitės savo daržą. Labai nepatinka, kai kiti mėgsta prikišinėti dėl visko ir aiškinti kaip gyventi, kai patys yra tikros žiurkės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4957 d.
"kiekvienas tvarkosi savo gyvenima, kaip jam geriau"

Esmė ta, kad jos abortu patvarko ne savo gyvenime, o kūdikio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4993 d.
ir cia galioja vyram taipogi! kiek vaiku neturi tevo a?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4993 d.
Negalima smerkti tu, kurios pasirenka aborta, tai kiekvieno apsisprendimo reikalas, kiekvieno situacija yra skirtinga ir kiekvienas tvarkosi savo gyvenima, kaip jam geriau. Ir patekus i tokia situacija, atsizvelgus i aplinkybes, ne vieno zmogaus nuomone i tai gali stipriai pasikeisti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4993 d.
gal isigilinkit i sakini ir suprasit ,kad mintis cia ne apie jokius abortus, o apie paliktus GIMUSIUS vaikus.
GraffitiXIX prieš 5009 d.
Bet visdėlto, gi daug yra tokių "motinų"... Jos papraščiausiai nusigeria,štai jums ir našlaitėlis...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5047 d.
jei atsitiko taip kad nepilnamete buvo isprievartauta kodel jos tevai negali auginti to vaiko kaip savo? vis vien pripazinkit tai daug geriau nei ta vaika kad ir negimusi zudyti pasiteisinant tuo kad nepilnamete mergina negali jo auginti.
Auris997 prieš 5078 d.
O as nepritariu, o ka daryt tom kurias isprievartauja, pvz: iskrypelis tevas ir vaikas gimtu isigimes koks? ar panasiai? Arba siaip labai jaunai merginai tas vaikas uzstatytas irgi tarkim del isprievartavimo kokiai 14-metei 13-metei, galvojat kasnors ta vaika augins?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5079 d.
#39 Sutinku, visgi, manau, palikti vaikuti, kad ir kokiuose vaiku namues yra vis geriau, nei nuzudyti ji iskarto, abortu... Nesuprantu, koks asilas toki dalyka sugalvojo... Kaip ir sakei ,#39, jei neplanuoji - saugokis geriau...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5079 d.
Bet tai, jeigu neplanuoji vaikų, tai kodėl nepasirūpini geresniu prezervatyvu? Galų gale kontraceptikus vartot ir prieš ir po.. Nesuprantu tokių žmonių kurie pasidaro abortus.. JIE NUŽUDO DALELĘ SAVĘS.. O jeigu pagimdo ir išmet ar atiduoda.. Tai neduok dieve.. Kankiniesi kol vaikutis pradedamas.. Toliau kenti devynius mėnesius jauti kaip jis auga ir vystosi ir sunkiai pagimdai.. Ir jo atsisakai? Čia tai nesąmonė.. Žiauru..
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau