2011-03-16, Marcius555
Dievuliuk, - padaryk taip, kad dar liktų bilietų į Eurobasket 11!!!
241

komentarai (14)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4934 d.
Aš su draugais susilažinom per kiek laiko išpirks bilietu: Aš sakiau, kad per diena; kitas draugas per savaite; kitas, kad per 3 dienas ir pan. Bet niekas netikėjom, kad per pusdienį tai lzžybų niekas nelaimėjo o šiaip laimėtojas būtu gaves 250lt :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4938 d.
Pipiec bilietai po 2K, o dar verkia, kad benzinas brangus, kad nėra kaip pragyvent.. Tikras lietuvis yra toks, kuris sugeba nusipirkt mašiną už 50k lt, o po to, verkia, kad benzinas brangus... Bus įdomu pažiūrėti, kai šios varžybos nepateisins daugumos lūkesčių.. Siūlau dar iškart nusipirkti antidepresantų, ekstra atveju :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4938 d.
#6 zmogau, dziaukis jeigu leis ikisti koja, tu dar apie kede sneki ;p
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4938 d.
#10 taip, vis gi lietuva... nesisuksi negyvensi, bet asmeniskai as linkes pridurti- apsisuksi apsivemsi. Sito netoleruoju : ))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4939 d.
Nu jo..Nebutu Lietuviai,dabar isipirko visus bilietus,tie kurie pirko bilietus,tai vienam zmogui teko 10 bilietu,gerai ka? ;D.Pardavineje jau juos po 2stukas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4939 d.
turiu :P
belieber prieš 4939 d.
Kol Tv yra tol nereik jokiu bilietu :D
ispanas777 prieš 4939 d.
#5 va va, mldc, as ir taip sakau, del to ir pirkau i ta grupe kur sakiai, nors aisku ir i lt norejau, bet ka jau padarysi...mates siaip ir ispanus ir lietuvius, norejau tik del palaiko nuvaryt i lt, pajaust atmosfera, bet kiek supranto jos nebus, nes susirinks visas "elitas"....
povilasq prieš 4939 d.
#4, esu, buvau isejas, bet jau gryzau.
Per daug norit, nebus taip, nebent i arena su savo kede eitumet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4939 d.
Bilietu pilna, tik visi kazkaip nori tik i LT rinktines rungtynes. As tai pvz noriu pamatyti savo akimis Nowitzki, Tony Parkeri, Batuma, Bargnani, tai eisiu i kitu komandu rungtynes.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau