2010-04-26, Zondex
Drąsiaus Kedžio gyvenimo istorija - Tik filme bus atskleista visa tiesa
307

komentarai (40)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5007 d.
as gejus :D megstu pautus xD o jus ? (joke))) :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5037 d.
bftrmeep
xv63 sy yxyw
op djfh fn
wjbzbm ai p pl k nx g uw r xi e fds kq d jhmypexd
<a href="createanumberplate.co.uk">number plate</a>
zhyxmj jxwd
oo xl pf
vq aq ebpg
52yeov 92
tfrardrq
gk bm myxakfnv
qj im jrse
iddk ho manosn
ld kw m10aqz fx dwsz ay bc
<a href=createanumberplate.co.uk>number plate</a>
zg qp fi
vtg52wxp zisl
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5085 d.
VIEŠI KLAUSIMAI LR PREZIDENTEI DALIAI GRYBAUSKAITEI

LR Prezidente, Dalia Grybauskaite, aš kreipiausi į jus net tris kartus su skundais, kuriuose pateikiau labai daug irodymų, jog prieš mane ir mano mažamečius vaikus buvo organizuotas valstybinis teroras kurį organizavo IŠKRYPĖLIS – ŽUDIKAS ALGIRDAS KATKUS .

1. Jums buvo pateikti irodymai jog buvo organizuoti trys pasikėsinimai nužudyti mane, 1999, 2003, 2008m. (prokurorai viską bando nuslėpti )
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?
.
2. . Aš jums pateikiau irodymus, jog buvo naudojamas savivaldybės socialinis būstas, kad organizuoti terorui prieš mane ir mano mažamečius vaikus, kurį vykdė neteisėtai, savivaldybės socialiniame būste specialiai apgyvendintas provokatorius GRIGORIJ ULEVIČ. Kuris nekartą buvo sumušęs mane ir nėščią , antros grupės invalidę R. Androsovą. (šis iškrypėlis net prostitucija užsiiminėjo, prokurorai viską bando nuslėpti).
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

3. . Jums buvo pateikti irodymai, jog aš kreipiausi nekartą į LRGP , kad būčiau iškviestas liūdytoju saugumiečio V. POCIŪNO nužudymo byloje kurią LRGP nekartą bandė nutraukti. Po šių kreipimusi buvo organizuotas užpuolimas ir pasikėsinimas nužudyti. Įra pakankamai irodymų, jog V. POCIŪNO nužudymas buvo organizuotas aukščiausiame lygyje, ir šio nusikaltimo bendrininkai yra prokurorai bei teisėjai.
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

4. Jums buvo pateikti irodymai , jog po kreipimosi į LRS Žmogaus Teisių Komitetą , dėl V. Pociūno nužudymo bylos , buvo organizuotas pasikėsinimas nužudyti mane , jų po kurio nevaldau 4 kairės rankų pirštų . Šis byla buvo klastojama su Vilniaus m. 3 apylinkės teismo teisėjos D. Mickevičienės ir Vilniaus m. Apygardos teismo teisėjų D. Pranytės , Zaleckienės , A. Kartanienės ir L. Žukausko pagalba. (visi šių teisėjų nusikaltimų irodymai buvo pateikti ).
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

5. . Jums buvo pateikti irodymai, jog mano vaikų motina R. ANDROSOVA kartu su vaiko teisių kontroliere R. VALANČIENE ir buvusia LRS vaiko teisių kontrolierė R. ŠALAŠAVIČIŪTE vykdė nusikaltimus prieš mano mažamečius vaikus. Visi šie nusikaltimai buvo nuslėpti su Vilniaus m. 1 apylinkės teismo teisėjos R.
KASIMOVIENĖS ir tuometinio teismo pirmininko pavaduotojo S. Juocevičiaus
pagalba , kuris vėliau už nusikaltimų kurie buvo vykdomi prieš vaikus , tapo šio
teismo pirmininku . (buvo pateikti dokumentai su irodymais)
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

6. . Jums buvo pateikti irodymai jog po paskutino skundo į LRP kanceliariją , su kurio aš kreipiausi į JUS , kad būtų pradėti tyrimai , dėl nusikalstamų veikų prieš mane ir mano mažamečius vaikus, buvo organizuoti 3 plėšimai, 7 užpuolimai, tyčiojimaisi iš vaikų, buvo pateikti irodymai jog G. BERTULIS specialiai ivykdė autoivykį, partrenkė moterį, vos nesuvažinėjo vaikų, ir po šio autoįvykio grasino susidorojimu, man kaip liūdininkui, buvo bandoma 2 kartus suklastoti man baudžiamą bylą, pasodinti mane ir nužudyti. Visus šiuos nusikaltimus ivykdė G. BERTULIS kartu su žudike ANIA CHOMIAKOVA. ( buvo pateikti dokumentai )
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

Visų šių nusikaltimų irodymai buvo pateikti su mano skundais , ir papildomi irodymai išsiūsti elektroniniu paštu jūsų patarėjai G. Lukaševičienei .
LR PREZIDENTE, yra pakankamai irodymų, jog prokuratūra pati klastoja bylas, organizuoja nužudymus, o nepavykus, bando viską nuslėpti vykdydami naujus nusikaltimus.
LR PREZIDENTE, paaiškinkite, ar gali prokurorai, kurie organizuoja ir slepia nužudymus, atstovauti bei teikti kaltinimus valstybės vardu ?
Po paskutinio kreipimosi į jus buvo organizuoti dar trys užpuolimai , buvo įsiveržta į butą , buvau užpultas su vamzdžiu , bet vėl viską bandoma nuslėpti . (irodymai pateikti LRGP)
. LR PREZIDENTE, GAL JŪS SUGRAŽINSITE MANO VAIKAMS SUBJAUROTĄ – IŠNIEKINTĄ VAIKYSTĘ ? Teks atsakyti už organizuotus nužudymus, bei nusikaltimus prieš vaikus.
LR PREZIDENTE :
LAUKIU OFICIALAUS ATSAKYMO , KOKIŲ PRIEMONIŲ BUS IMTASI . AR BUS PRADĖTI TYRIMAI, DĖL ORGANIZUOTŲ NUŽUDYMŲ, DĖL NUSIKALTIMŲ PRIEŠ MANO MAŽAMEČIUS VAIKUS , DĖL ALGIRDO KATKAUS VEIKLOS ?


VLADAS LUKOŠEVIČIUS
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5141 d.
:D OMG Kazkas viesa laiska PREZIDENTEI ydejo y Demotyvacija. Genialu. Tiesiog tobula vieta :D
Sleshas prieš 5165 d.
toks kaba ant sienos pas mane !! ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5179 d.
Va va ? klausymas į kurį atsakymo tikriausiai nėra .
Rutele prieš 5181 d.
kaip dar sugalvosit išsidirbinėt?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5182 d.
#28 apie seima ir sibira mano tevas ta pati sako :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5188 d.
kazin ar cia ne specialiais padarytas toks plakatas
Kira prieš 5188 d.
#31 :D. o kada si filma isleis? ;D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau