2011-04-28, samoskys
Fanai - Jais gimstama, o ne tampama.
326

komentarai (20)

kebabas13 prieš 4247 d.
Va taip va, belieberėm gimstama :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4430 d.
Jus kaimieciai apie savo istorines pergales nebazarinkit, niekam neidomios jau tradicijos, dabar atejo nauju laiku komanda, miesto komanda, kuri su mazu biudzetu isugde vidutinybes, kurie dabar yra geri zaidejai ir beveik visi rinktinej: Jasikevicius, Javtokas, Jasaitis, Kaukenas, Petravicius, Delininkaitis, Macijauskas, Siskauskas, Slezas, Lukauskis.. Is smulkios "Statybos" atsirado didziausio miesto galia, kuri pasipriesino lyderiams zaliesiems, ir dabar turedami dvigubai mazesni biudzeta kovoja iki kraujo pries zalius kaip lygus su lygiais.
Taip kad nestumkit ant Ryto, tai komanda tikrai verta pagarbos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4584 d.
#12 Mes bent jau į ketvirtfinalį patekom, o tai yra daugiau nei jūs. Jūs iš šešių žaidynių visas pralaimėjot ir jau tipo geriausi? Nejuokinkit. p.s. Sostine kaimas netampa, tai pasifail'inai ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4887 d.
vaikai jus krc.
cia tik zaidimas.
o jus blt priimat viska labai rimtai.. :D
zinojot, kad zalgirio ir ryto komandos nariai gerai sutaria?
bendradarbiauja geriausiu zaideju rinktinese.
tai ko jus visi riejates???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d.
#4 dx mano nickname nukopinai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4891 d.
Cia gal labiau Loxais tokiais gimstama
Grimuok prieš 4891 d.
#12 agree
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4892 d.
12-totally agreed
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4893 d.
Rytfaniai prasau patylekit ir neirodinekit kad rytas geresne komanda negu Zalgiris! Kaip jusu kaimietuku komanda pasieks tiek kiek Zalgiris yra pasiekes tada galesit sneket, ir tai paklauskit kokio seno amziaus zmogaus koke Lietuvos geriausia krepsinio komanda, jie atsakys ZALGIRIS. Kur zaide Sabonis, Jovaisa, Kurtinaitis, Chomicius ir t.t? Zalgiryje vien del to visi zino Zalgiri kaip geriausia komanda. Zalgiris yra Sena komanda kuri visada garsino ir garsins Lietuva! O rytas? apie ka rytas turi pasigirt? Butent kad nieko :) Taip kad jus nusileiskit is padebesiu... Nes Zalgiris buvo ir bus Lietuvos Izymiausia ir Geriausia Komanda!!!
Vikae prieš 4893 d.
#1 pritariu xD
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau