2010-07-25, E3v
Feminizmas - kur jis dingsta kai sofa reikia užnešti į aštuntą aukštą
54

komentarai (34)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4876 d.
Vat del feminizmo ir nesat tas sofas
E3v prieš 5007 d.
#32 Kodėl vyrai kaltina moteris, kad jos kopijuoja vyrus ir nori net atrodyti kaip jie? O tai vyrai dabar nenešioja aptemptų kelnių? Gilių iškirpčių? Rožinių marškinėlių? Keistų šukuosenų? Vyriškas makiažas jau yra, kvepalai ir trm prm? Ponia , mes juos vadinam pydarais ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5033 d.
Kodėl, kai VYRAI rėkauja ant feminisčių, save apibūdina kaip kareivius, sunkumų kilnotojus, medkirčius, mašinų taisytojus, šeimos galvas, daug dirbančius žmones, o bobas kaip bukas blondines, kurios tik vaikus gali augint? Įdomu. Kuriam iš čia esančių patiktų šeimoje būti vieninteliam dirbančiajam? Kodėl vyrai kaltina moteris, kad jos kopijuoja vyrus ir nori net atrodyti kaip jie? O tai vyrai dabar nenešioja aptemptų kelnių? Gilių iškirpčių? Rožinių marškinėlių? Keistų šukuosenų? Vyriškas makiažas jau yra, kvepalai ir trm prm? Nu tai kas iš mūsų kvailas? Daug moterų yra žymių mokslininkių, vadinasi jos tikrai nedurnos, kiek iš jūsų mechanikai esate pasižymėję kare? Moksle? Juk juokinga. Jūs patys nepastebite kaip kišate savo teises (nežinau kaip pavadinti feminizmą tik skirtą vyrams "malinizmas''). Kalbant apie pareigas, nes nori teisių, o tai vyrai kaip supratau pareigų neturi? :D Baikit gyvent viduramžiais, prietrankos, nes smirdat kaimu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5033 d.
> zerodivide

O tavo manymu visi vyrai dirba stroikėse? Nemanau, kad moterims tose tavo strikėse būtų sunku dirbti, bet.. PARODYK DARBDAVĮ, KURIS PRIIMA STATYBOMS MOTERĮ? Va čia ir kyla, kodėl jie kalba : pažiūrėčiau kaip moteris dirbtų statybose, bet neleidžia?? :D Idiotai vyrai kai kurie, va kas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5130 d.
debiliški komentai :o) daugelis net nesupranta kas tas feminizmas :o)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5136 d.
www.delfi.lt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5148 d.
#28 Jep
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5166 d.
26 ikurk gal vertejavimo biura a?
simonas178 prieš 5167 d.
Moterys nėra vyrai, o vyrai nėra moterys. Jei gamta būtų norėjusi, jog visi būtų vienodi ir atliktų tuos pačius darbus, tai būtų sukūrusi tik vieną giminę, tačiau jei moterys pradėjo eiti prieš gamtą ir užsimanė lygių teisių, tai vyrai lygių teisių nori taip pat. Apskritai, jei moteris yra vedusi, tai ji turi viską: galią, valdžią ir dalį išpildytos svajonės.
kamile prieš 5170 d.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau