2011-08-14, alexal
Geriau klausyti Bieberio - nei reperio, kuris varo popsa
2

komentarai (12)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d.
Nebutina priimti snoop'o ir jo gangsta rap'o konkreciai sioj demotyvacijoj. Galima paziureti ir placiau, i tai kaip simboli old school'o, golden ero's. Nas'o pirmi albumai, wu-tangai, tie patys run-dmc, gangstarr. Tiesa pasakius, rap'as prasidejo kaip tuso muzika, uzvest publika, padaryt malonia aplinka, toliau rap'as pletesi i skirtingas puses. Mano nuomone 80' - 00' rap'as buvo pasiekes savo virsune, kas po to seke, tai tik degradacija muzikos, del degraduojancios visuomenes ir zmonijos pasiekimu, kurie galima sakyt ir itakojo visuomenes negatyvu supaprastejima. Tai lemia daug faktoriu, bet cia jau kita tema. Aisku yra like tikru kureju, autoriu, kurie vis daro kazka ne tik del komercines prasmes (pvz. Wu-Tangai zinau kad vis dar daro tusofkes New York'e ir turi daug fanu, taip pat Nas'o projektas su Damian Marley). Bet jau tie laikai praejo, kad jie imtu virsu. Dabar kyla tie, kurie sugeba paliesti "tusovna" zmogaus siela ir tiek..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4783 d.
#6 tikras old skūl yra sugar hill gang - rapper's delight
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4787 d.
#9 na gerai ne apie mašinas, o apie karą tarp west side and the east side. Atranda vaikai žodį "muthefucker" oj blin kaip gerai, puikus gabalas. A ir beje kuri Jay-z daina leva? Nebent jei nesupranti apie ką repuoja ir lauki žodžių, fuck shot and nigger.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d.
#6 old schoolas ne apie mergas ir masina, cia dabartinis sudas , jay-z
dar vienas levas mainstreameris
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d.
Nepričiom ant to mielo vaikio Bieber stumiat čia? O.O apgailėtinas elgesys.. Hm.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d.
popse tu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d.
Idomus tie kurie sako, kad oldskoolinio repo pasiilgo. dazniausiai patiem buna po 15 metu ir svarbiausia kad uzvaziuoja ant mentu, pavaro apie mergas ir masinas. Tai jau skaitos oldskoolas. nesakau kad dabartiniai kaskas gero, nelb siaip ir yra ka klausyt is dabartiniu amerikonu, nebent Jay-z ir Fort Minor. Tik pirmiausia i savo kiema pasiziurekit jei taip repas patinka. Kiek lietuvoje yra atlikeju, kurie gerai pavaro, tik niekas neklauso. Turi vaziuoti uzdirbineti pinigus i svecias salis, kad irasus padaryti. Pakelkim savo muzika, o ne svetima. Nors nera esmes cia rasyti. Vaikai susirinke tuoj uz lietuviska muzika nusvilps.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d.
pasiilgau to oldskool rapo o dabar pievas grajina, su katy perry ar dar kokia kale.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d.
pize..snoopui respectas vistiek..Jis prisitaiko prie aplinkybiu...Rapo festivalyje "rock the bells" Varo tikra snoopy doogy style, o jei jam reikia pinigu, padaro komercija...Jis zino, ko yra vertas, ir jam px, kad jis popsa varo, jei jam reikes uzvarys taip kad visi bus apsale..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d.
pasol tu nafik, roko ar metalo fane. ewD: #2
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau