2011-02-17, assamal
Gražios tos lietuvaitės. - Anglai bus laimingi.
219

komentarai (26)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4347 d.
#25 kiauresnio komentaro neskaicius as... tai kokio siauro proto zmogus turi but kad sitaip mastytu..jei is salies isvarai tai tau nereikalinga tevyne o tevynei tu. tik,pabreziu, TIK del tokiu trumpo proto zmoniu Lietuva ir neatsistoja ant koju tolerancijos,pasauleziuros ir pan poziuriu. pabandysiu bukai sneket kaip tu - tu bent zinai kiek is tos pacios DB pinigu i LT atkeliauja,vien seimai,mamai broliui sesei ir tt.tai va kol kiti sedi ir aimanuoja kaip negerai, vieni ima ir imasi veiksmu.veliau grysta i LT su naujom ziniom, pinigais, idejom.. pati esu savo skyriaus virsininke,budama 20 metu pasiekiau daugiau nei daugelius tokio mastymo, kaip jus. mazai beliko iki taupamos sumos,grysiu,mokysiuos ir seimai namus statysiu nes del tam tikru nelaimiu ju netekom.taip kad manau LT nereik tokiu kaip tu o ne tokiu kaip as.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4538 d.
Tegu vaziuoja. Kam jos reikalingos? Rimta mergina, kaip ir vaikinas, nores kazka gero nuveikti ar pakeisti cia, Lietuvoje, o ne DB dirbti zuvu rusiuotoju... Tos kurios isvaziuoja mums nereikalingos taip, kaip ir Lietuva nereikalinga joms. Tokia mano nuomone.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4758 d.
Savotiskas siutas ima, bet tokia jau teisybe, bega jos is cia...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4956 d.
#21 gal tik ishvaizda jie ir galetu but abu vienodai grazus, bet yra toks dalykas kaip JAUSMAI. Ir eiciau pas ta kuriam kazhka jauciau, o abiem to paties jaust negaleciau ;] Ir patikek manim ash ne is tu lietuvaiciu kuriai pinigai pirmoj vietoj
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4962 d.
#21 nu pagalvok 2 bx abudu tokie pat faini, abu tokie pat grazus, tik vienas oligarcho sunus o kitas sp studentas. Ir pas kury gi begtum tu? Ogi pas ta turtinga. :))))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4962 d.
Anglai bus laimingi, nes jie vertina Lietuvaites, o ne taip kaip #9, lengvai paperkamas jas vadindamas.
O Anglai cia prie to, kad Lietuvaites i Anglija ishvaziuoja.
Anonimas prieš 4963 d.
#17 saibotai, žiurkiūkšti tu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4963 d.
juodukai tokiu mergu neima jiem daugiau mesos ant kaulu reikia :P
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4963 d.
#17 nekalbėk už visus, nes nežinai.
noob.saibot prieš 4964 d.
#15 visi vyrai moteris laiko daiktais nes jos tokios ir yra.daiktai.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau