2011-09-30, Ghostface
GREEN NIGHT -
50

komentarai (27)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d.
ggg tai is ailu perki :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4657 d.
aha uk toke pat pats gyvenu toke stumdo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4738 d.
Ta apacioje tai chemikalas, nera nei trupinelio kanapes ar THC, tai tikrai Lietuviska.
Virsutine tai is UK 100%.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d.
Nesu as uz narkotikus ar panasiai, bet sitas linkas: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9c/Rational_scale_to_assess_the_harm_of_drugs_%28mean_physical_harm_and_mean_dependence%29.svg labai aiskiai rodo kenksmingumo ir priklausomybes skale, ir alkoholis ir tabakas yra auksciau ir toliau uz zole. viskam turi but saikas, jei proto nera, tai niekas niekas nepades ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d.
cia amerkoj zolyte geresne nei europj tai tikraj.. respect xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d.
#21 Bet tai nereiškia, kad žolė padarė, kad būdamas blaivas negalėtų suregzti sakinio. Gal jis iš prigimties nervingas, mikčius, nedrąsus ir t.t. Gal parūkius žolės jis atsipalaiduoja ir gali gyventi normalesnį gyvenimą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d.
#17 pazistu viena toki, be zoles negali nei blaiviai mastyt, nei ka, nervingas visas, nesugeba normaliai sakinio suregzt ((
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d.
#19 Suklydai praktiškai dėl visko, ką parašei. Blogina atmintį visiems. Ir 20mečiams, ir 90mečiams. Ir nereikia LABAI dideliais kiekiais rukyt. Tik tiek, kad nustojus rukyti, atmintis, gebėjimai susikoncentruoti ir t.t. sugrįžta. Tas kenksmingumas - nėra amžinas.

Taip pat, žolė nesukelia priklausomybės kaip alkoholis ar stipresni narkotikai. Alkoholis ir pan. sukelia fizinę priklausomybę. Žolė - psichologinę. O psichologinę priklausomybę sukelti gali bet kas, kas malonu: masturbacija, saldainiai, miegas, vairavimas ir t.t. Jei kažką darant tau malonu, tu nori tai pakartoti ir savotiškai nuo to tampi priklausomas.

Nuo tikrų narkotikų(alkoholio, cigarečių, heroino) tampi fiziškai priklausomas. T.y. tavo organizmas reikalauja naujos dozės taip stipriai, kad nebegali susivaldyti ir vartoji, vartoji, vartoji.. Žolė tokios priklausomybės nesukelia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d.
#18 labai taikliai. Marihuana, liaudiskai zole, kenkia jaunam zmogui iki ~20, nes, blogina atminti jeigu naudoji LABAI dideliais kiekiais. Deja, kaip ir alkoholis ar stipresni narkotikais, zole sukeliai priklosaumobe. Zinoma kiekvienam asmeniui skirtingai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d.
#14 Na taip, bet en.wikipedia.org/wiki/Effects_of_cannabis yra aiskiai uzrasyta kad moksliskai irodyta kad marihuana daro maziau zalos negu kaikurie maisto produktai , zole kenkia nepilnameciams, nes trukdo ju smegenims vystitis, bet pilnameciams nekenkia del to kad ju smegenis jau neturi tos vystimosi stadijos kokia nepilnameciai turi
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau