2010-10-08, anonimas
ir kodel Justin Bieberi - isaukstina labiau negu sia grupe?
9

komentarai (44)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4414 d.
#22 Koks skirtumas, puse grupiu db mainstreamas, bet tai nereiskia, kad sudas. Aisku, geriau kai nepriklausomas esi, bet ka darysi, gyvent tai reik. O Bieberis tai tera prodiuseriu zaislas, kaip ir visi kiti mtv personazai, kas ismano muzika net nesidomi tokiais dalykais, internetas platus ir gali susiieskoti ko nori laisvai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d.
#42 bla bla bla, jauties uzkalbintas po pusantru metu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d.
Bla,bla,bla.. ;) Prašau,pagrokit.. Aš pats asmeniškai mokinuosi "Nothing Else Matters"... Atrodo,nieko,tačiau.. :) Ir dar,Jie jau tapę LEGENDOMIS ir nereikia Jiems nieko keisti. :) Tik daugiau tokių vežančių dainų! :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4529 d.
savo megstama muzika galite pasidalinti cia: www.facebook.com/groups/381795211873375/ :P
Edwis prieš 4949 d.
#38 Vemt verčia nuo tavęs, dunduke.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
TAIP demotyvacijai ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
#36 man jau vemt vercia nuo jusu tokiu parasytu nesamoniu. su savo tom metallicom. nu klausotes klausykites, kiti klausysis bieberio ir viskas, nenusisnekekit apie savo tas komercijas, jei jums niekas netrugdo nesiklausyt bieberio ir klausytis tai ko norit tai taip ir darykit. atsirado brandus komentaras :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4965 d.
KAS ISSAUKSTINA TAI 12-16M MERGOS
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4966 d.
fanu to bieberio tikrai nera daugiau, o jei ir yra, tai po keliu meteliu tos mergaites uzaugs ir nebliks o metalikos fanai buna daugeli metu ar net wisa gyvenima :) metalikos didzioji slowe jau praejo, JB irgi greit isstums naujas talentas :) JB yra komercijos auka, jo muzika ne menas, o pinigu darymas geriems dedems, ir jis pats greiciausiai tai supranta :) kiekwiena auditorija turi skirtingus diewaicius :) tik ne wisi tokie issisoke :) ta ypac parodo wisokiu BELEBIER nebrandus komentarai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5001 d.
#34 pats gal ir noretum. Krc db amzinai jei daugiau fanu tai pasipist norit ir t.t.. Nejuokinga net.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau