2011-10-05, SunnyMoon
Įrodyta, kad rūkymas trumpina gyvenimą,  - tačiau neįrodyta, kad žmonės, gyvenantys ilgą gyvenimą, yra laimingi.
54

komentarai (15)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4494 d.
Geriau gyvent trumpesni gyvenima, bet daryti tai kas patinka - gerti, rukyti, tusintis ir t.t, nei gyvent 100 metu, bet nuobodziai - negert, nerukyt, maitintis sveikai.
pokoli prieš 4678 d.
visi turi savo nuomonę ir nieko čia nepakeisi reikėtų surengti rinkimus kam patinka rūkyti o kam nepatinka o kas isviso nepradejo ir neprades tada bus aisku kokia yra zmoniu nuomonė . o mano tetis su mama niekada nepradejo ir nebandė ,o as irgi niekada nepradesiu . Siūlyčiau niekam niekada nepradėti rukyti . Cia bent jau mano nuomonė ,todėl norėčiau suzinoti ir kitu :D
SunnyMoon prieš 4732 d.
Galiu jus palinksminti, sukūriau demotyvaciją apie rūkymą, nors pati nerūkau. :)))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4733 d.
man suteikia laimes kava su cigarete grazu ryta. taigi bbd
sowhat prieš 4733 d.
#5 Pritariu tau:) kas nori tas rūko ir nėra ko kištis į kitų gyvenimą ,jam kažką aiškinti apie vėžį ir visą kita ,jeigu jis norės mesti pats viska ,kuo puikiausiai išsiaiškins tam yra daktarai,knygos ir pan. :) žmogus turi pats mokėti dėlioti savo gyvenimą,kad jaustus laimingas , o ne paskuj kitus bėgioti ir klausyti ką kiekvienas sako .:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4733 d.
#8 rukysi, susirgsi plauciu veziu anksciau laiko ir mirsi. problem?
Pirmyn prieš 4733 d.
Nerukantis yra laimingesni. Nes jiem nesibaigia cigaretes. Ju jiems tiesiog nereikia.
Anonimas prieš 4733 d.
Nuo rukymo nepriklauso gyvenimo trukme. Nuo jo priklauso gyvenimo kokybe. Nerukysi - busi sveikas, be astmos ir nesmirdesi. Rukysi - smirdesi ir nieks taves nenores.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4733 d.
esme tame, rukai ar ne nuo to nepirklauso tavo gyvenimo laime td tie kurie giriasi kad nerukai ir ilgiau gyvens tai dar nereiskia kad laimingiau, isvada: nesigirk kad nerukai, nesisaipyk is tu kurie neruko juk nuo to laimingesni nepasidarysite.
zvp prieš 4733 d.
#4 aBstinencija
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau