2013-03-15, Savaitgalis
Įsivaizduok: - Jei jais būtų lipus Matijošaitienė
1

komentarai (31)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4204 d.
klausykit gal raskit is ko kurti tas demotyvacijas!!! o ne kai paskutiniai debilai is zmogaus nelaimes.. Tas kuris kuria tokias ,galeciau i akis tau pasakyt ,kad esi neigalus protiskai !!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4205 d.
like me :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4206 d.
Tai jau tikrai, kad juodas. Matijosaitiene man patiko. Kai suzinojau apie nelaime buvau tikrai nustebes ir sokiruotas. Bet kai pamaciau sia demotyvacija - syptelejau. Juoda humora ne kiekvienam lemta suprasti. Kitiem labiau patinka anekdotai apie petriuka arba eziuka, o kitiem juodas humoras. Juodas humoras yra toks geris, kuris ne skatina tyciotis, o padeda paziureti I tragedijas su ironija. Va vieni per juodas dienas zliumbia - jiem geriau, o kiti paprasciausiai kitaip reaguoja i negatyvuma. Aisku nesakau, kad jeigu artimam atsitiktu nelaime tai sypsociausi ir buciau sarkastiskas cinikas. Paprasciausiai kaip ir minejau ne kiekvienam suprasti. Praplesti jusu zinias apie humoro rusis, kopijuoju jums juodojo humoro savoka : "Juodasis humoras – humoro rūšis, kai juokiamasi iš tokių dalykų kaip mirtis, masinės žudynės, beprotystė ir pan." Juodas humoras nėra nukreiptas prieš mažumas ar kokias nors visuomenės grupes. Kai kurioje informacijoje yra pašiepiami tam tikri nusistatymai ar SUSIDARIUSI PADETIS.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4206 d.
Juodas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4206 d.
baisu. gėda man dėl tokių lietuvių.. kažkada tie žodžiai atsisuks prieš šios demo kūrėją. praras savo artimąjį(-ją) dar „juokingesniu“ juoduoju humoru. tik nemanau, kad tada supras, kad tyčiotis iš mirusiųjų negalima. nenustebčiau, jei ir iš savo mirusių artimų žmonių taip šaiposi.. kažin, ar gyvenime toks žmogus turi dar vertybių kokių nors...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4207 d.
Kas per degradas galėjo patvirtinti šią demotyvaciją?
Negalibuti prieš 4207 d.
#23 Degradai sureagavo.
Depietkuta prieš 4207 d.
Paciam ikūrèjui turètu būti gèda kurti.. numirè zmogus, tai dabar reikia izeidinèti??? Juk artimieji, giminès.. su savo tuo "juoduoju humoru".. norètum pats, ikūrèjau, būti tokioje situacijoje?? Manau, niekas nenorètu nueiti i virsu ir dar kas taip ji.. pati demotyvaciju ikūrèja uzbaninti. Nezinau, baisu. Turi būti demotyvacijos teisingos! O cia pasitycioja is nelaimès! Ir ne bet kokios.. jokios gèdos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4207 d.
degradas sukurė
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4207 d.
nesamoniu nesamone demotyvacija.. geda kurti tokias..
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau