2011-03-16, Lurda
Išmokime - džiaugtis gyvenimu
548

komentarai (61)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4863 d.
prasmingi žodžiai. :) Jei nuolatos paisysime kitų nuomonės-jausimės suvaržyti, jei jausimės suvaržyti-nebūsim laisvi, jei nebūsim laisvi-nebūsim laimingi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4885 d.
Mariau, niekam nerupi cia tavo pasiekimai ir ka esi nuveikes :) Kai pabaigsi univera ir pradesi dirbt, bei pamatysi kiek nesamoniu ant sprando uzsiseda tada galesi rashyt tokias rashlevas apie save, o dabar sedi ramiai ir tyliai po tevu sparneliu tad cic ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4901 d.
*kuo atokiau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4907 d.
BLET KAIP DESTITOJAS JUOKESI IS SITO... Sako: Na dabar paziurekit tas dabartizmas .. dabar dabar jaunimas rukyt noriu dabar gert snapsa dabar krustis dabar, pasidaryt waika dabar daryt aborta dabar.. kam atidelioti iki 18 kai man 12 ir galiu tai DABAR!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4908 d.
#54 sekmes kitais metais i 15 kl eit ....
Tarantino prieš 4930 d.
Three words : I need money ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4931 d.
@54 Pisi prota
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4931 d.
Aš panašiai ir gyvenu. Bet trūksta šiai rašliavai šiek tiek. Neatitinka auksinės taisyklės, kuri yra " nedaryk kitam to, ko nenorėtum, kad tau padarytų". Vadovaudamasis šia taisykle, aš sugebu pakankamai gerai mokytis(14 klasėj su 8.(6) vidurkiu). Kartas nuo karto išgirstu replikų, kodėl aš darau tai, ko beveik niekas nemėgsta, bet man nesvarbu. Tesako ką nori. Į mokyklą ateinu 7.30, nors nebūna pirmų dviejų pamokų. Tik penktadienį turiu 5 pamokas, o šiaip tai visad 8 (su "langais"). Tačiau tik ketvirtadienį būnu kiek įmanoma ilgiau, nes paskutinė pamoka būna etika, per kurią tikrai kažką naudingo sužinau. Tik negalvokit, kad nemoku tiksliųjų mokslų. 9 klasėj buvau matematikos respublikinėje olimpiadoje, 10 klasėje - fizikos. Šiemet, 11 klasėj, nedaug trūko, kad būčiau patekęs į anglų kalbos olimpiados respublikinį etapą. Mokykloje surinkau 70+ taškų, antros vietos prizininkas - 59. Tačiau susirgau, tai jis užėmė pirmą vietą rajone. Tai va, kiek pasiekiau, mokydamasis tik tai, ką norių ir dėl savęs, savo malonumui.
Jūsų,

Marius
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4933 d.
stroikese.. jei ne durnas esi ir siaip gali prasimust. aisku mokslus pabaigt kazkokius vis i nauda :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4934 d.
man primena mes esam dabartistai ir tu vienas is ju xD netideliok nebent atideliojima darai dabar XD o siaip pritariu kad su tokiu devizu stroikese dirbsi XD
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau