2012-07-17, coliuke_
Jei ji atsakinga už tavo šypseną - Būk atsakingas už jos širdį
23

komentarai (20)

coliuke_ prieš 4449 d.
Dar vienas klounas nenusėdi savo vietoj. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d.
Demo*,atsiprašau,blogai parašiau,dabar verkiu,kad išpirkčiau savo nuodemę
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d.
Mane išpiso ir paliko,todėl kuriu tokias dmeo,soriuka
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d.
#16 kuri tokia tematika nes dura esi
coliuke_ prieš 4449 d.
#15 Esmė ta, kad tuos komentarus galit pasilaikyt saugioj vietoj, nes jie nieko nepakeitė ir nepakeis. Šiaip jei tu esi durnas, tai nežinau, ką kaltink, nes aiškinau, kodėl kuriu būtent tokia tematika.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4450 d.
Esme ta, kad dabar jau nieko nepakeisi ir tavo emotyvacijos sulauks vieno kito ne-heiteriu komentaro (turbut is zmoniu, kur cia reciau lankos), o siaip visi spamins heita, nes mums tas irgi nesunku, kaip tau nesunku kurti daug demo :)

as manau, kad tu net nesulauksi objektyvios nuomones apie tavo demotivacijas, tik pasityciojima is taves arba tavo demo:)

Siaip kuri tas demo vien todel, kad dabar visi varo ant taves, bet tai tik parodo kas per vaikas dar esi :)
coliuke_ prieš 4450 d.
#13 Kitokio pobūdžio? Buvo tokių patvirtintose ir ne viena, bet vis tiek banda yra banda ir rėkia tą patį, tai pamačiau, kad tas jau nieko nebekeičia, nes esmė ne tai, ką kuriu, o tai, kad autorė aš. Galų gale ir dabar galėtų nekomentuot, bet neįmanoma kaip matau. :) Jeigu iš tokių dalykų, sugebi daryt išvadas dėl smegenų [ne]turėjimo, tai man tavęs labai gaila.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4450 d.
Jei tu bent pasistengtum kitokio pobudzio demotyvacijas kurti, tai automatiskai sumazetu ir heiteriu, bet tu greiciausiai sakysi, kat tau px ir tau patinka bet koks demesys.

Bet tai buti nekenciamam uz durnuma ir uzsispyrima, tai jau manau visiskai neitema. Pamatysi galu gale zmones nustos isvis komentuoti ta tavo spama ir tiesiog skipins tavo demo.

siaip nekomentuociau as apie smegenu turi, nes matosi, kad pas taves ju nedaug, jei tik vieno turinio demo tesugebi kurti
coliuke_ prieš 4450 d.
#8 With pleasure just buy me a ticket. ;) Be to, nelaikau savęs nei princese, nei išskirtine. Jūs patys lipdot etiketes pagal savo smegenų tūrio kiekį. :) Kurgi ne vienas heiteris gal po 3 nick'ais minimum sėdi ir baisi banda. :D Svarbu jums laiko užtenka ir nervų. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4450 d.
Nepriklausomai nuo (ne)mėgėjas, galiu ginti, nes tai yra mano asmeninis pasirinkimas, o kvailio iš šalies klausymasis. Taip pat, labai draugiškas palinkėjimas: savo kreiva liniuote niekada nematuok kitų.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau