2013-07-03, hihihi123
Jei nežinai kas čia - Tu nežinai kas yra vaikystė
29

komentarai (24)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4063 d.
kas če per nesamone nieko nesupratau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4092 d.
fLash_ prieš 4093 d.
#12 aj gi tikrai, simpsonai tai labai didelio rimtumo ir susimastymo isikunijimas. Gydykis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4097 d.
siaip tai ragon ball ir yra senoji animacija. Sis multikas pradetas piesti 1974 metais, cia tik musu lietuvele atsilikus rodyti pradejo palyginus visai neseniai.
Ignassin prieš 4097 d.
Vystosi diskusija apie nieką. Nėra svėrimų, nes vaikai yra už šiuometinius filmukus, o argumentuotų palyginamų pasisakymų su ankstesnių laikų multikais- nėra. Tad tenka kažkam prisiknisti prie filmukų ne vaikams.
Prisiminus "prie ruso" laikmečio filmukus- aš jų nenoriu prisiminti. Bet jei būtų pasirinkimas kuria tematika vaikams rodyti animaciją- tektų rinktis senąją.
Dabartinėje animacijoje daug kalbama, daug monologų, o žaidimų taisyklės kiekvienoje serijoje vis pildosi naujai ir nė velnio nepagauni žaidimo esmės (čia suprantat apie kuriuos filmukus).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4098 d.
#18 Jeigu yra du dalykai, turintys bendrą bruožą, tai reiškia, kad juos galima pagal tą bruožą lyginti. Tu tokią logiką naudoji kasdien, pvz. rinkdamasis, ko labiau nori - picos ar ledų.
#17 Nebeturi ką atsakyti, tai bandai įžeidinėti? Bent jau pagrįstum savo apgailėtiną bandymą, nes dabar tau gavosi tik iššikti nevykusį ad hominem. Juokdarys...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4098 d.
#15 pagal tavo tokia logika iseina viska su viskuo galima lyginti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4098 d.
#15 tai okey, tuomet aš tave su asilu galiu lyginti. Abieju charakteriai vienodi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4098 d.
Slamstas ne filmukas, visiska nesamone. Laksto burelis idiotu ir rekauja tipo idomu. Filmukas sugadines pusei zmoniu vaikyste
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4098 d.
#14 Dar vienam nedaeina... Simpsonai ir Dragon Ball abu turi veikėjus, o veikėjas nėra tiesiog nupieštas personažas - jis turi charakterį, ir kuo tikroviškiau tas charakteris yra išvystytas, tuo geresnė serialo kokybė. Jei nesugebi palyginti dviejų dalykų pagal bendrus bruožus, tai bent jau nerašyk, kad bendrų bruožų nėra.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau