2011-02-06, misse
Jėzus Kristus turėjo tik vieną didelį pliusą - O ir tas pats buvo medinis
13

komentarai (48)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4164 d.
#46 Jei dominuojanti religija pasaulyje būtų islamas, didžiausią tiražą turėtų Koranas. Ir taip, Biblijoje yra nemažai gerų patarimų, tačiau taip pat yra ir akivaizdžių faktinių klaidų.
SBU prieš 4769 d.
Su tokiom demotyvacijom išvis dink iš čia nesąmonių nedėjus, gėda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4950 d.
Baisiau už davatkas yra tik neišmanėliai, kurie apie Biblijos kokybę sprendžia iš nevykėliškų davatkų pasakų. Apgailėtina. Biblija yra didžiausiu tiražu išleista knyga pasaulyje. Pasiskaitykit, tada kalbėkit. Tamsiausi žmonijos laikai prasidėjo tada, kai religija pradėjo gesinti krikščionybę, uždrausdama skaityti Bibliją (ne Lotynų kalba). Pasilavinkit, gal ką nors suprasit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4964 d.
nesamone
GiedrSaul prieš 4970 d.
Tikrai apgailetina
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4982 d.
Vien remiantis moxlu galima sakyti kad niekas is niekur neatsiranda be priezasties. Jei bandysim aiskinti kad mus ir viska aplinkuj sukure jusu dieva, tai tada kas yra dievo dievas ir kurejas???? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4984 d.
tie kurie taip priesiskai nusiteike ir sako, kad tikejimas yra blogai niekada nera susidure su TIKRU tikejimu. jus nesuprantat kas tai yra isviso. ziurekit i orginala o ne i zmoniu iskraipyta tikejima.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4985 d.
Juodas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4986 d.
#36 O tas priverstinis pasikrikstijimas tai mazdaug kaip vergija. Dirbk arba mirk. Kaip gali zmogu vers krikstintis nesuprantu. Todel manau kad tikejimo ir religijos esme tame kad zmones suvienyt, kad kazkam is to nauda butu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4986 d.
#34 Vat teisingai pasakyta, kad su sita rasliava gerokai perfantazuota. kaip is Adomo ir Ievos galejo atsirast visi 6mlrd zmoniu ? Jeigu taip ir buvo tai tada paaiskina fakta is kur atsirado pedikai, pedofilai ir t.t.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau