2011-03-11, neeeznnn48
Jis- nepatinka? Puiku, nesiklausai. Kame problema? - Žinai jo vardą, bet ne jo istoriją. Galų gale, užaukit.
8

komentarai (16)

CRONUS prieš 4948 d.
Nepatinka neigiama nuomonė? Puiku - nekreipi dėmesio. Kame problema?
Turi savo įsitikinimų, o neišmanai kaip reaguot į kitų nuomonę. Galų gale užauk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4948 d.
BIEBER 4EVER AND EVER !! IR EIKIT NX VISI HATERIAI. ;*******
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4952 d.
o DIEVE, kaip čia visi zyzia jog jo nemėgstat,ir stumiat,kadangi tipo jo fanai provokuoja su tokiom demo ir panašiai.jo,jūs antifanai,demo apie jį nekuriat,nestumiat iš lempos niekada,mes ateinam ir prisigalvojam spec.kurdami tokias demo "nebestumkit ant jo"nors net nestumiat.KAIP LOGIŠKA! not. Atmerkit savo akytes,pažiūrėkit,ką antifaniukai daro.šlykštu:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4953 d.
Gal uzaugsit kadanors? Baikit stumt ant jo. normalus ciuvas, moka dainuot. neesme kad balsas siek tiek aukstesnis. pabandykit jus kanors padainuot, paziuresiu kaip jum iseis. mano nuomone dauguma stumia nes jam pavydi populiarumo.
MrsGintariuks prieš 4953 d.
Mano pastebėjimas, kad visi fanai sako 'jūs nepažįstat jo' so what? Man jis nepatinka dabar, o tai galvojat, kad jis patiks, kai jį pažinsiu? Hahahaha, optimistės. Galvokit iš naujo. So open your eyes guy's, kad JB bus jūsų bx galimybė yra lygi -1 ;)))) Bet aišku, svajot galit, neuždrausi juk. Gyvenkit svajonėm mergaitės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4953 d.
#10 gerai pasakyta!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4954 d.
tai tas pats kaip su Robertu Pattinsonu... nei jis kam ka blogo padare, nei ka :) tiesiog zmones neturi ka veikti, tai ir stumia ant kazko. Gal kazkur gyliai sirdyje pavydi populiarumo o gal dar kas...man del to bieberio nei silta nei salta, bet manau patys fanai kalti, jie savo perdeta "meile" provokuoja kitus, man ne taip kliuna pats atlikejas kaip jo mazvaikes fanes, kurioms visai ne dainos patinka ar jis pats, o "bieberiomanija".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4954 d.
man tai juokinga, stumia viens ant kito, jėtus rado problemą... nepatinnka nežiūrėkit, o patinka tai ir sedėkit ir klausykit jūs jo, kame problema?
bet tokių demo tai geriau mažiau būtų...:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4956 d.
#7 jo . atsimerk gal
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4956 d.
nei vieno teigiamo komentaro.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau