2010-12-28, smile.
Jūs jo nekenčiate,
1

komentarai (11)

shawtyyMANE prieš 5016 d.
#10 kad krc, as tai nesuprantu,uz nieka ta ip bana gavau, parasiau laiska uz ka gavau ir savo ip parasiau, nk neatrase, o ip ban nueme ;D man tai keista vps cia.
ai w/e ka cia pasakoju. del to nuogo pesiotis, tai krc,man lb girdeta sita fraze,kazkada kai jau anksciau gincyjomes tu man ja sakei ;)) :D o tau nesekmes ant jo stumt.
Anonimas prieš 5016 d.
#9 Tai nieko, žiūrėk, kad vėl negautum.. Nebesiginčysiu aš daugiau su tavim, nes ginčytis su Bieberio fanėm, tai tas pats kas su nuogu pešiotis.. Sėkmės garbinant Bieberį!
shawtyyMANE prieš 5016 d.
#7 del ip bano, gali jau pradet stebetis,nes neberrr jo :D
noriu ir ginsiu,visam pasauly yra ginamos zvaigzdes (jeigu kas nors uzvaro), o kai tu ant jo varai.. tai negalvok,akd tu pati labai svarbi jam.;D
nu zodziu.. ten del tu talentu, kaip yra taip,yra labailabai talentingu pasauly,bet ne visi jie populiarus,ir jeigu jie nera populiarus,nereikia kaltinti kitu zvaigzdziu,ir vien dlt ju nemegti,kad jie populiarus,o tarkim (pagal tave) tie kurie talentingesni nepopuliarus. ir blabla
anonimas prieš 5016 d.
overrated
Anonimas prieš 5017 d.
Sima Heartjb--> Nori pasakysiu vieną dalyką? Ko tu čia draskaisi ir jį gini? Tu manai, kad tam Bieberiui labai svarbu tokia kruopelė kaip tu? :D Galiu net užgarantuot, kad tu jo gyvenime realybėj nepamasysi.. Nesistebiu, kad tą IP baną gavai :) Tu sakai, kad tie talentingesni nesistengia? Yra labai daug priežasčių kodėl kiti nepatenka į tą didžiąją sceną. Kartais, tie tikrieji talentai pasirenka tokį dalyką, kad geriau gros mažesnei auditorijai, bet gros gerą muziką, o ne ten didžiausiom scenom, bet suknisą popsą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5017 d.
Aš jo nemėgstu ir sakykit jūs ką norit. :D Aš nepavydžiu jam talento, kaip mano bieberio fanės, kai pradedamas maišyti su žemėmis jų dievukas. Jis nėra nei gražus, nei balsą gražų turi. O iš jo dainų nein atskirt dainuoja pana ar baxuras. :D Jis, mano nuomone - niekas. Yra žmonių t-i-k-r-a-i turiunčių gerus balsus ir verti žvaigždžių titulų. Bet tai tikrai NE jis. :))
Anonimas prieš 5017 d.
Niekada nesuprasiu Bieberio fanių.. pačios pradedat kurt demo apie Bieberį, o po to verkiat, kad nestumtų žmonės ant Bieberio.. logikos pas jus ryyyyyškiai nėra.
smile. prieš 5017 d.
#1 laukiu :D Nesakau, kad aš jį įsimylėjus ir panašiai (manau tai kvaila), bet tiesa yra ta, kad jo balsas yra TIKRAI GERAS, ir nebūtina ant jo stūmt vien dėl to, kad jis darė viską, kad pasiektų savo svajonę, kurią pagaliau pasiekė:)
Altecaho prieš 5017 d.
Nepatvirtinti = +rep
Anonimas prieš 5017 d.
Kas skaudžiausia, kad žmonės kurie TIKRAI turi talentą dažnai lieka nepastebėti, o tokie kaip jis.. nu ką, gyvenimas yra neteisingas.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau