2011-08-20, Anonimas
Kad ir koks bebūtum - Kas nors vis tiek tave mylės
193

komentarai (16)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4285 d.
siknaveidis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4483 d.
Baik izsipisinet....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4779 d.
Dj Adolfas butinai sugryš ir prasuks dar savo naujausia gabalą :)))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4780 d.
smeizt*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4781 d.
Aikit jus rasiu valytojai didieji. Man atrodo jus reiktu pravalyt biski del jusu debilisku komentaru ir nepykantos kitokiems be jokios aiskios priezasties. Zmogaus savybes nepriklauso nuo jo tautybes, odos spalvos, kalbos ar dar kazko. Cia tik Lietuviai (ne visi) sugalvoja smeist tai ko nesupranta. Prasto issilavinimo ir primytivumo pozymis....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4781 d.
Tie kas zavisi hitleriu yra nevykeliai ir tikriausiai nieko apie istorija nezinantys pacanai. Karo ir krizes metu visada zmones bando suverst kalte ant kazko. Hitleris pasinaudojo tuo ir savo propaganda peike zydus del jo valstybes nesekmiu. Bet va as jusu taip paklausiu hitlerio megejai, o kas jeigu hitleris butu nusprendes kazkodel isnaikinti pvz Lietuvius? Ar tada butumet irgi tokie dideli jo gerbejai? O kas jei jus butumet gime zydais? Zodziu mastykit galvom, nes man jau geda skaityt jusu komentarus.
CRONUS prieš 4781 d.
#9 Pasidomėk pirma dėl ko uždraudė, o tada putokis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4781 d.
oi, as jo nenoreciau... JIS UZDRAUDE VISAS SVENTES IR VISUS KONCERTUS!!!!!! aisku gerai, kad biskuti rases pravale, bet uzdraute tusus!!!
gitaristas prieš 4781 d.
pvz tava mama
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4781 d.
Augustė Juodėnaitė: "Kartais apsilankyk, ne tik demotyvacijoje, bet ir delfi.lt ar kokiuose nors istorijos tinklapiuose, nes istorijos žinių trūkumas stipriai jaučiasi. Faktu nežinai, ne tik istorijos, bet ir šiuolaikinio gyvenimo."

Sitas mane taip prajuokino.. :D Rado "puikius" saltinius, kur sviestis :D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau