2010-05-21, vadimas
Kapitalizmas - Dirbam mes, o kiti stengiasi dėl mūsų...
55

komentarai (23)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5167 d.
šios demotyvacijos autorius labai naivus .
Wawe prieš 5243 d.
Geriausia valdimo forma - wild
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5249 d.
Geriausia santvarka buvo vergovinė demokratija! Ji bent nemelavo ir vergus vadino vergais, o ne baudžiauninkais, proletarais ar piliečiais. Didžiausias melas - santvarkos, kuriose kalbama apie gamtoje neegzistuojančią lygybę. :P
vadimas prieš 5249 d.
#19 Ka norėjei tuom pasakyt ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5250 d.
Kapitalizmas nėra tobulas, tačiau komunizmas ir visų pakraipų anarchizmas (įskaitant anarchokapitalizmą) yra dar didesni iškrypimai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5250 d.
LoL. Visos sistemos tokios pačios. Net tas pats soializmas taip veikia.
Im_just_sayin prieš 5251 d.
#12 Pridurčiau dar ir tai, kad aukščiau pavaizduota visuomenės piramidė buvo visada, kad ir kiek keitėsi valdymo formos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5251 d.
#15 Nevisai :) Kai kurie žmonės bijo pokyčių. Nelabai didelė dalis. Kita nelabai didelė dalis - nori pokyčių. O didžiausia - kuriai nusispjaut. Kur pastatys, ten ir bus. Taigi labiausiai priklauso nuo to, kuri pusė veiks aktyviau, kuri siūlys patrauklesnius dalykus tai "pelkei". O, turint galvoje, kad pastovios, nuolatinės ir neišvengiamos kapitalizmo krizės pradeda žmones užknisti, linkčiau prie nuomonės, kad norintieji pokyčių netolimoje ateityje turės daugiau pasekėjų. Anarchiją ypač sunku gali būti sukurti todėl, kad norint tai padaryti, reikia, kad 99proc, žmonių turėtų tvirtą nuomonę ir tvirtai to norėtų. Nes anarchiją kurti turi visa visuomenė, o ne pavieniai aktyvistų būreliai, kaip gali būti komunizme, kapitalizme ir t.t. bet vis tiek, tai yra įmanoma, kad ir kaaaip sunku ar neįtikėtinai dabar gali tai atrodyti.
Mirka prieš 5251 d.
Žmonės bijo pokyčių... Ir kapitalizmas tikrai liks ilgam :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5251 d.
#12 Šiaip, kiek pamenu, kapitalizmas pradėjo formuotis tik kažkur apie XVa. Taip kad jis tikrai nebuvo VISADA. Ir tikrai nebus visada.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau