2011-03-30, Ly.
KAUNAS - Mano miestas nesvarbu kur bebūčiau!
67

komentarai (23)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4835 d.
Slabadzenskas!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4921 d.
Kai kurie iš jūsų tokie apgailėtini :D...
Dėl komandų pykstatės, dėl miestų pykstatės...
Jei būtume vieningesni turėtume geresnę ir gražesnę Lietuvą. Vilniuje be abejo yra tam tikrų pliusų ir minusų, kaip ir Kaune,Klaipėdoje ar Šiauliuose. Bet visi Lietuvos miestai yra ypatingi ir jei išmoksime būti tolerantiški ir atviresni naujovėms, nebus tiek pykčių ir nepagarbos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4922 d.
Ko jūs čia panikuojat, vilniečiai. Jum Kaunas blogai, kauniečiam gerai. Taip, kad susikurkit demotyvaciją apie Vilnių:))
Anonimas prieš 4922 d.
Na ką, paveiksliukas tai gražus, bet mintis jau gan banaloka :) o čia tiem komentatoriam, kurie labai jau ne kaip atsiliepia apie Kauną ir išvis apie kitus miestus. Kai išaugsit iš "smėlio dėžės" amžiaus, grįškit čia;)
para-noir prieš 4922 d.
Kns - rasyti ismok miestieti tu.
As esu is kauno, bet gyvenu uk ir vistiek nemegstu kauno, siukslynas ir forsynas ten
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4922 d.
Nu Suprama kodel varo ant kauno, atvazevo is kaimo zmones i kauna pradejo kilnot bangas gavo i kupra dabar stume ant kauno komentaruose
Demushke prieš 4922 d.
#15 Aš ne apie grožį kalbėjau. Mano nuomone nei tas nei tas grožio miestams neprideda.
#16 Priešininkų komandas dergia tiek vieni tiek kiti. Ir mane tai vargina, jei turiu klausyti, nes esu viena iš tų baltų varnų kuriai visiškai tas pats kokia komanda kam atstovauja vietinėj smėlio dėžėj.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4922 d.
Nu bet pripazink,Vilnius lievas yra vien todel kad moka stumti ant komandos paskui verkia kad mes ant ju stumiam tai tiesa.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4922 d.
Kebabines geriau,solomon nieko grazaus nera.
Demushke prieš 4922 d.
Khem... Kebabinės yra kawiansko feiso dalis. Jei Vilniui apsidairęs pamatai užrašą "Solomon" tai kaune apsidairęs pamatai kebabinę :P Ir tik jau nesakykit, kad tai netiesa.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau