2011-03-04, Sina
Kažkas pavyyydi, nes yra ryžas ir  - neturi dviejų draugų
537

komentarai (80)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4479 d.
raudoni plaukai - patys graziausi, nedaug kas tokius turi, galim tik pavydet... as asmeniskai turiu tamsius plaukus, bet pati labai noreciau buti raudonplake :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4733 d.
#78 butent, sutinku
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4734 d.
o aš albinosas ir turiu tikrų draugų-ne tų iš facebook'o. :D nesuprantu, visi esam žmonės ir dar skirsto į ryžus, silpnus, stiprius.. nejau sunku sutart geruoju.. iš tikro žmone slabai skirsto dar nesuaugę-dažniausiai paaugliai, o kai iš pažiūros suaugę pradeda tokias nesąmones tai kartais net pagalvojiu kokiam pasaulyje povelnių gimiau.
P.S. dabar taip-daugelis idijotų mėgins pašiaept ar dar kaip mane paniekint... tai va pranešu kad nevargtumėt nes man tai neįkąsit nė kiek mat šansų kad vėl atversiu šią demotyvacija ir juolab perskaitysiu tuos komentarus nėra :D tai va :D norėdami pavaidint "šikantį katiną" įsitikinkit ar ne be reikalo vargstat :D va ilgas postas :D dauguma tingės skaityt tai ir neperskaitys iki galo :D
vika785 prieš 4747 d.
Juokingai nuskambejo. Bet pati noreciau ryzai nusidazyti plaukus. Man grazu kai zmogus buna tokios plauku spalvos. Ir viskas cia normaliai. Jei ryzas , tai nebutinai neturi draugu. Manau mes visi esam lygus.
vika785 prieš 4747 d.
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4929 d.
mano sunus ryzas, bet turi labai daug draugu. beto, kad ryzas, jis nei trupucio nepergyvena. manau ir ryzu yra tukstanciai laimingesniu, nei siu eiluciu autorius, nes kai zmogus tyciojasi is kitu, jis yra nelaimingas sudo gabalas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4931 d.
as ryzas ir turiu daxuja draugu..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4946 d.
#70, nepilnavertiskumo kompleksas kankina?
THEKaroliukasz prieš 4946 d.
:D
Anonimas prieš 4946 d.
o man grazus ryzi zmones. aisku jeigu nesirengia kaip kaimieciai.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau