2010-10-23, bbaxas
Kelias į moters širdį nebus toks ilgas, - jei turite gerą automobilį.
83

komentarai (23)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4921 d.
Cia yra gryna tiesa sita demo.. Deja.. Taciau masina uz tave niekad nepakabins merginos, ta tiksliai znau. Sjp dauguma merginu linkusios rintktis geresne socialine padeti turinti vaikina, nes tesiog tada turi mazesnes islaidas, daugiau visko nuveikia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5071 d.
pritariu modestai.dauguma mergu tik slamantys ir kaip juos nupist rupi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5075 d.
..Modestai, tokių dalykų nėra ir nebus, kad bus du vienodi - viskuo, o vienas turtingas, o kitas ne :) ir nereikia čia svarstyti kas būtų jei būtų, o pats pamąstyk, jei sutiktum panelę, kurios būtų identiškos, bet viena greit pasirašytų pasimylėti, o kita ne.. kuria rinktumeisi? tik nesakyk ir pats, kad tą kuri ilgai "laužosi" . Taip, kad, esant nudegę nuo tokių "barakudų" tai ir kalbat, kad visos tokios. Aš pvz iš savo pozicijos galiu kalbėt, kitų nežinau, žinoma pliusas yra, kai vaikinas turi mašina, kai ji truputėlį geresnė nei pirmas golfas, bet kai iš tikro pamilsti žmogų, nežiūri į tokius dalykus, o jei tik nori lietuviškai tariant tik tuo laiku "pasitampyti" , tai žinoma, kad norėsis kokio turtinguolio, tik deja, dar labai, jaunesnio amžiaus žmonės būna turtingi, turi gerą mašiną patys savo uždirbtą, tiesa tokia, kad jų tėvai turtingi, o ne jis :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d.
tik neburkit panelės, jog pinigai jums nesvarbūs :) nejau jei būtų tokia situacija, jog sutinki visiškai vienodus du žmones, ir bednravimu ir išvaizda ir protu ir veiksmais, ir aišku jis tau patiktu, bet tarp jų yra vienas menkas skirtumas- vienas turi daug pinigų, kitas vos valgyt turi už ką nusipirkt. kurį rinktumetės? tik nesakykit jot tą, kuris neturi pinigų :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5081 d.
#18 iš kur tokia laki fantazija..
Cinikas prieš 5081 d.
Nusipirk kekšę - nereikės naujo automobilio. Ir pigiau. Plius gauni ligų paketą. Keliauji į ligoninę ir ten turi puikią progą pakabinti slaugę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5081 d.
Turtas*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5081 d.
#15 Tai tu būk tada gėjus, ir turėsi vyra kuriam turnas nerūpi ok?
Rocknroll prieš 5081 d.
jo jos visos kapitalistes,varnos stveria viska kas blizga
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5081 d.
pirksiu lektuva :D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau