2010-12-31, Jezus
Kiekybė prieš kokybę - Kartais mažiau yra daugiau.
144

komentarai (51)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4321 d.
Storumas demonstruoja zmogaus polinki i vartojima! Noredamas buti laimingi turetumete atsisakyti visu priklausomybiu, aisku tai neimanoma, nes mes visi esam is prigimtiues vartotojai, be vandens ir maisto nesigyvensim, bet vat stori zmones parodo kokie jie yra vartotojai kaip jie stipriai nori isgyventi ir sueda visko per daug negu reikia (nekalbu apie tuos kurie serga genetinem ligom ir negali to praktiskai pakeisti) Storuliai turbut valgydami jauciasi laimingi ir taip patenkina savo poreikius bet jie is tiesu labai priklausomi nuo maisto ir dauguma turbut nepatenkinti savo kuno mase. Taip storumas gal ir parodo zmogaus geresni gyvenimo lygi, tai kad turi normaliai pinigu ir leidzia sau est ka nori, bet tas gersnio gyvenimo lygis nera toks geras kai apie tai pagalvoji, taip kad susimastykit vartotojai, tik savo valios pastangomis galite kazka nuveikti, Gyvenkit sveikai ir laimingai! Daugiau judekit ir sypsokites :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4464 d.
Ko nesuprantu, kad siuolaikiniam pasaulyje visi pabrezia tolerancija. Va ji apkuni, jos reikalas/pasirinkimas, taip nori - taip gyvena. Nesu uz sakalius, manau, viskam yra ribos, tiek lieknesne, tiek ne tokia liekna mergina gali buti grazios. Kol merginos svoris neperzengia kazkokios ekstremumo ribos - ne svoris itakoja jos grozi, o veido bruozai, figura, etc. Bet jei viska pradesim toleruoti... Paziurekit i amerika, i ta pacia UK... Zmones nusipeneje, kaip... nesveikai... bet, hey, tai yra ju pasirinkimas ir jie laimingi... ar tikrai? Perdeta tolerancija nera gera. Kaulai nera grazu, taip pat ir lasiniai, viskam yra savos ribos. Ir ta pati diskriminacija/uzgauliojimai/netolerancija/kaip be pavadinis... tai nera 100% blogis, kaip kai kurie mano. Nevykeliams tai galbut upes asaru, stipriems zmonems - motyvacija pagerinti save ir savo gyvenima. Jei visi nustosim vertinti vieni kitus, situacija tik bloges, nes tokiu atveju zmones nebejaucia ribu, kada kazkas yra dar gerai, o kada ne. Is esmes tokiu ribu nebelieka - viska toleruojam - viskas yra gerai. Bet is tirko nera taip gerai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4516 d.
na aš tai pritariu tų pusei kurie už lieknesnius. Pačios mama yra kūdutė, o tėvas jau gimė drūtas, tai ir aš jei nesistengčiau tikrai nebūčiau tokia kokia esu. Ir buvau nevienerius metus orie tų stambesniųjų, bet susiėmiau pasportavau, pažiūrėjau ką valgau ir dabar jaučiuosi daug geriau, nors ir neesu laabaai kūdutė, ūgis 160 o svoris 52, bet palyginus tai kaip atrodžiau seniau galiu drąsiai teigti, ir į veidrodį maloniau žiūrėti ir pati smagiau jaučiuosi.
kukis prieš 4731 d.
#47
Nu prajuokino, kad storumas demonstruoja geresnį gyvenimo lygį :) jeigu žmogus, kuris neserga jokia liga, yra jaunas, kurio medžiagų apykaita dar greita, o rija kas papuola po ranka ir bet kada, yra nusipenėjęs kaip paršiukas, tai čia niekas kitas, kaip tik to žmogaus APSILEIDIMAS. Jeigu jam patinka, kad susilenkus per šonus iškrenta barankos, visiškai nežiūri kokį nesveiką š... kiša į burną ir vaikšto kaip bačkutė, tai puiku, bet aš manau, kad retas apkūnus žmogus džiaugiasi. Ir nereik dejuoti, kad oi, nieko neina padaryti, pabadauju ir poto vėl apsiryju. Turėkit valios, noro susireguliuoti mitybą su sportu ir tikrai pasieksite savo tikslą atrodyti dailiai ir sveiku sudėjimu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4755 d.
Turit kažką prieš storus žmones?
Ir iš vis apkūnesni žmonės yra mldc, jeigu dar nebijo aptemptų drabužių išryįškinančių apvalumus, visom pusėm jie mldc, o visi šakaliukai pavalgykit, storumas demonstruoja geresnį gyvenimo lygį :) Galit atrodyt nedavalgę, bbd, pati nesu šakalys ir nesu visiškai apkūni, bet vistiek būsiu už apkūniuosius, ir jeigu moteraitės taip bijot svorio, tad neturėkit net vaikų, būkit senmergės, bevaikės : )
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5007 d.
Na gerai. Tiesa, kad mes jų priversti negalime, manau, ir reikalo nėra versti mesti svorį. Aš tiesiog sakiau apie tuos žmones, kurie galbūt norėtų numesti svorio, bet nežino kaip, tai galima nukreipti tinkama linkme. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5008 d.
#44, Kaip tu siūlai PADĖTI numesti jiems svorį? Nemanau, kad sakydami, "Kaip tu šiandiena gražiai atrodai, bet galėtum atrodyti gražiau" arba "Storas, mesk svorį", padėsim jiems. Jie numes tada jei patys to norės, mes juk nepriversim jų nevalgyti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5009 d.
Ačiū už tau paaiškinimus. Iš tiesų, manau, kad daugelis moterų (kadangi nuotraukose tik moterys) žinoma lygiuosis į moterį dešinėje pusėje. Tačiau ši diskusija kilo ne dėl to, ką žmogus rinktųsi, bet dėl to, kad iš storų žmonių yra tyčiojamasi ir kodėl žmonės, vietoj to, kad padėtų numesti svorio, tyčiojasi :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5009 d.
#42, Šaunu, kiekvienas turim savo nuomonę. Dėl mutantų tu supratai ne taip, aš turėjau omeny, kas per žmonės tada jei ištveria patyčias ir visai dėl to nesinervina, nei trupučio, čia perkletine prasme pasakyta, kas per "mutantai". ( :
Ir beje, apie tą nuotrauką. gerai, yra stambesnės 2, o lieknesnė viena. Kaip manai, į ką daugelis žmonių, augančių vaikų norėtų labiau lygiuotis? į gražesnius, dailesnius žmones, kuriems, nesakykit, bet lengviau daug ko gyvenime pasiekt, ar į stambesnius kuriems tikrai sunkiau gyvent.? Nieko nesakau, jie taip pat daug ko pasiekia, bet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5009 d.
Niekas čia nepanikuoja, nes nėra reikalo panikuoti, nėra prasmės. Aš nieko nesakau dėl tavo požiūrio, nes, manau, daugumai patinka lieknesni žmonės, dėl išvaizdos. O storus žmones vadinti mutantais, tai aš nematau prasmės, nes tai tik gali įžeisti. Manau, kad išvaizda neįtakoja turimų draugų kiekio(bent kai kuria prasme). Pažiūrėk, demotyvacijos nuotraukoje storulės yra dvi, o lieknulė viena, čia tik kaip pavyzdys. Čia jau priklauso nuo bendravimo ir kitų žmonių. :) O dėl to, kad turės liekną kūną, tai sutinku, taip pat sveikata geresnės bus. :)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau